Loading...

Lataa E-bookit

Olemme kirjoittaneet iloksesi kolme e-bookia siitä, mitä Lean StartUp -menetelmillä voidaan saavuttaa niin markkinoinnissa kuin bisneksessä. Kirjoittajat tuntien tietopaketit on synnytetty suurella sydämellä ja rennon letkeellä otteella. Lataa ja nauti!
Home / Lataa E-bookit
Liiniä markkinointia rakkaudesta lajiin
Liiniä markkinointia rakkaudesta lajiin -eBookimme kiteyttää sen, mille sydämemme sykkii ja mihin Unfairissa uskomme. Vaikka puhumme liinistä markkinoinnista, kyse on koko bisneskentän muuttumisesta. Tulevaisuudessa pärjäävät yritykset, joiden liiketoiminta on asiakaslähtöistä, ketterää ja kustannustehokasta. Rentoon tyyliin kirjoitettu tuhti tietopaketti kokoa liinin markkinoinnin filosofian ja opit tiiviiksi työkalupakiksi. Enjoy ja laita ladaten!
Lataa kirja
The Lean Enterprise - Toisin tekemisen tiivis oppimäärä II
The Lean Enterprise -eBookissamme solahdamme liinin maailmaan ja selvitämme, mistä lukuisia menestystarinoita poikinut toimintamalli on kotoisin. Paljastamme myös, miten jo olemassa oleva yritys voi hyödyntää Lean Startup -menetelmiä ja millaisia tuloksia sillä voidaan saada aikaan. Liini yritys ei jää poteroihin odottamaan parempia päiviä, vaan etsii jatkuvasti mahdollisuuksia ja on tarvittaessa valmis muuttamaan suuntaa. Lue ja päätä, oletko yksi heistä!
Lataa kirja
Huipulla - Toisin tekemisen tiivis oppimäärä I
Huipulla!eBookimme niputtaa yhteen 15 suomalaisen menestyneen yritysjohtajan ja toisinajattelijan ajatukset menestyksen tekijöistä. Tässä opuksessa ei ikonisoida, vaan oppia ihmisiltä, jotka ovat tuloksillaan osoittaneet, että heillä on annettavaa meille muille. Sanaista arkkuaan avaavat mm. sarjayrittäjät Marko Parkkinen ja Kim Väisänen, konepajayrittäjä Juhani Lehti, mediakonsultti Anna Sorainen sekä ja Suomen parhaan työpaikan, Vincitin, perustaja Mikko Kuitunen. Ota hyvät opit tavaksi!
Lataa kirja

Huomio: The Lean Enterprise on kirjoitettu toisen yrityksessämme, Vapaa pudotuksessa. Siksi siirryt Vapaa pudotuksen sivustolle lataamaan tätä kirjaa.

Huomio: Huipulla – Toisin tekemisen tiivis oppimäärä on kirjoitettu toisessa yrityksessämme, Vapaa pudotuksessa. Siksi siirryt Vapaa pudotuksen sivustolle lataamaan tätä kirjaa.

Top