Loading...

Tuloksia sähköpostimarkkinoinnilla – Lataa ilmainen MailChimp-opas

Home / Blogi / Tuloksia sähköpostimarkkinoinnilla – Lataa ilmainen MailChimp-opas
Jaa tämä:

Yksi maailman suosituimpia uutiskirjetyökaluja on MailChimp – eikä suotta. Veikeä ja helppokäyttöinen ”drag’n’drop” -uutiskirjetyökalu osaa asiansa ja on kerännyt jo yli 15 miljoonaa käyttäjää ympäri maailman. Lataa Unfairin MailChimp-pikaopas ja harpo onnistuneiden sähköpostikampanjoiden maailmaan.

Olitpa sitten sähköpostimarkkinoinnin noviisi tai konkari, MailChimp tarjoaa hyviä vaihtoehtoja näyttävien kampanjoiden toteutukseen. Uutiskirjetyökalun avulla tavoitat koko asiakasrekisterisi helposti ja haluamallasi hetkellä – ei vain silloin kun Facebookin algoritmi on sinulle suosiollinen, ja ohjaat tehokkaasti liikennettä sivustollesi. Sähköpostimarkkinointi on tutkitusti erittäin tuloksellista. Arvioiden mukaan sähköpostimarkkinoinnin ROI ja konversioaste ylittävät jopa somen vallan mennen tullen. Erityisesti verkkokaupoille sähköpostikampanjoiden hyödyntäminen on liki elinehto.

Miksi valita MailChimp sähköpostimarkkinoinnin työkaluksi? 

Kuten arvata saattaa, suositulle markkinointikanavalle on lukuisia palveluntarjoajia. Näistä parhaimmat tulevat merten takaa, kuten MailChimp. Omat käyttötarpeet määrittävät oikean sähköpostimarkkinoinnin työkalun valintaa. Eri palvelujen vertailussa kannattaa hinnan ohella painottaa mm. helppokäyttöisyyttä, analytiikkaa, listahallintaa sekä automaation ja viestin räätälöinnin mahdollisuuksia.

Teemme päivittäin töitä MailChimpin parissa, ja palvelua voimme suositella lämpimästi monipuolisena sähköpostimarkkinoinnin työkaluna. MailChimpissa vetoaa niin helppo käyttöliittymä kuin kattavat toiminnallisuudet. Ilmainen aloituspaketti ja selkeästi skaalautuva hinnoittelumalli takaavat laadukkaan liikkeellelähdön, josta on helppo kirittää menoa tulosten pohjalta. MailChimpin selkeät ohjeet opastavat yhä jatkuvasti uudistuvien toiminnallisuuksien taituroinnissa.

Räätälöinti kasvattaa sähköpostimarkkinoinnin tulosta

Sähköpostimarkkinoinnissa edetään nyt vahvasti massaviesteistä yhä räätälöidympään sisältöön. Tähän MailChimp kannustaa käyttäjiä listahallinnan ja testauksen avulla.

Voit jaotella yhteystiedot eri segmentteihin ja kohdentaa viestisi tarkkaan – ja tuloksekkaasti. Segmentoidut kampanjat menestyvät MailChimpin mukaan avauksissa (+14%) ja klikkimäärissä (+100%) monin verroin perinteisiä kampanjoita paremmin. Kattava raportointi takaa analytiikan helpon hyödyntämisen. Työkalu mahdollistaa myös usean eri kampanjan rinnakkaisen A/B-testauksen.

Miksipä et lennähtäisi sähköpostimarkkinoinnin maailmaan?

Unfairin koostaman pikaoppaan avulla pääset nopeasti alkuun MailChimp-kampanjoiden käytössä. Lataa ilmainen oppaasi täyttämällä sähköpostisi alle. Samalla saat uutiskirjeemme jatkossa inboxiisi (listalta voit poistua milloin vain).


Tao tulosta sähköpostimarkkinoinnilla! Näyttävät uutiskirjepohjat, laadukas sisältö ja räätälöity kohdennus ovat tehokkaan sähköpostikampanjan avaimet. Unfairilta saat apua kampanjoiden toteutuksesta aina sähköpostimarkkinoinnin ylläpitoon. Kysy lisää!

Kiinnostuitko sisällöstämme?

Liity sähköpostilistallemme, niin kuulet liinin markkinoinnin tuulista ensimmäisenä!

Jaa tämä:
Top