Finsilva.fi nettisivujen mobiilinäkymä

Finsilva Oyj

Tunnettuutta ja vauhtia tonttikauppaan digimarkkinoinnilla

Uniikit vierailut sivustolla

+101%

Sivuston kautta kerätyt liidit

+400%

Suomen suurimpiin metsänomistajiin lukeutuva Finsilva Oyj tarvitsi nykyaikaisen verkkosivuston kasvattamaan brändin tunnettuutta sekä tuottamaan liidejä kiinteistövälittäjille. Koska tuotetta ei osteta hetken mielijohteesta, haasteena oli tunnistaa ja tavoittaa potentiaaliset tontinostajat mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

”Unfair sopii yrityksille, jotka haluavat pysyä tässä päivässä. Yhteistyö näkyy positiivisesti myynnissämme.”

Jukka Suhonen, maankäyttöasiantuntija

Tutki dataa ja tunnista oikeat asiakkaat

Uudistuksen tueksi toteutettiin kattava lähtökohta-analyysi pohjautuen taustahaastatteluihin, verkkokyselyyn ja web-analytiikkaan. Tulosten pohjalta selvisi, millä hakusanoilla kävijät löytävät sivuille, mitä tietoa he kuluttavat ja miten he sivustolla liikkuvat. Samalla paljastui, missä ja miksi ostopolku mahdollisesti katkesi.

Mittaroinnilla tuloksiin

Uudistuksen ansiosta sivusto tuottaa nyt jopa neljä kertaa enemmän liidejä sekä kävijämäärä ja sivustolla vietetty aika yli kaksinkertaistuivat. Moni käyttäjä löytää Finsilvan kohteet joko välittäjäportaalien tai sosiaalisen median kautta, joten hakukonemainonta ja sosiaalisen median kanavat nostettiin keskeiseen rooliin.

Mittaroinnin ansiosta nähdään reaaliajassa, mitkä kanavat toimivat parhaiten, mitkä kohteet kiinnostavat eniten ja kuinka paljon lämpimiä liidejä sivuston kautta ohjautuu välittäjille.

Unfair on toiminut Finsilvan markkinoinnin strategisena kumppanina vuodesta 2015.

Tutustu koko asiakastarinaan.

”Yksi haasteistamme on ollut tunnistaa ja tavoittaa potentiaaliset tontinostajat entistä aikaisemmassa vaiheessa. Unfair on onnistunut hienosti tavoittamaan asiakkaamme ja tuottamaan heitä kiinnostavaa sisältöä. Markkinointimme on laadukasta, systemaattista ja mitattavaa.”

Jukka Suhonen

maankäyttöasiantuntija

Suomalaisen metsätalouden edelläkävijä

Finsilva on Suomen suurimpia metsänomistajia, jonka mökkivalmiit rantatontit sijaitsevat alle tunnin automatkan keskeisistä kasvukeskuksista. Laadukkaat mökkivalmiit rantatontit ja tuottavat metsätilat sijaitsevat elinvoimaisissa metsissä, joita on hoidettu asiantuntevasti vaalien jo yli 100 vuoden ajan.