Lappset Group Oy

Tunnetulla brändillä leikin ja liikunnan elämyksiä yli 60 maahan

Luultavasti jokainen suomalainen on joskus törmännyt Lappsetin leikki- ja urheilupaikkavälineisiin esimerkiksi koulun pihassa, kauppakeskuksessa tai puiston liikunta-alueella. Tänä päivänä rovaniemeläisen Lappsetin tarjoamia leikin ja liikunnan elämyksiä pääsevät kokemaan kaiken ikäiset useilla eri mantereilla – aina Amsterdamista Australiaan. Kun markkina-asemaa muutama vuosi takaperin lähdettiin laajentamaan entisestään, mukaan tuli myös Unfair.

Kuin oman markkinointiosaston jatke

Unfair toimii Lappset Groupin kumppanina mm. brändäyksessä, uusien tuotteiden ja konseptien lanseerauksissa, tapahtumamarkkinoinnissa sekä markkinoinnin ja myynnin tukimateriaalien suunnittelussa ja toteutuksessa.

”Unfairilla on ymmärrys meidän bisneksestä ja tarpeista. Heillä osataan rakentaa useasta brändistä hyvin yhteen sulautuva kokonaisuus. Lopputulos on toivotun mukainen ja olemme tykänneet yhteistyöstä hyvin paljon.”

Hannu Ylinenpää,
markkinointi- ja innovaatiojohtaja

Tunnistettava brändi tuotteesta riippumatta

Markkinointipäällikkö Eveliina Salmivuoren mukaan Unfairilla osataan rakentaa useasta brändistä hyvin yhteen sulautuva kokonaisuus. Joskus tarvitaan tarkkaan konseptoitua muotokieltä ja joskus taas luovempaa ja innovatiivisempaa kokeilua. Unfairin tiimiltä onnistuvat molemmat, joten vapaat kädet on helppo uskaltaa antaa.

”Kansainvälisen konsernin kanssa työskenneltäessä avainasemassa on hallita brändin tunnistettavuus kaikissa eri tuoteperheissä. Tämä vaatii kovaa luottoa yhteiseen tekemiseen ja tyyliin.”

Eveliina Salmivuoren, markkinointipäällikkö

Unfair on markkinointikumppani myös Lappset Creativelle, joka suunnittelee, toimittaa ja asentaa teemoitettuja aktiviteettipuistoja yhteistyössä tunnettujen kansainvälisten brändien, kuten Mattelin ja Moomin kanssa. Lue lisää brändin ja verkkosivuston uudistuksesta, joka toteutettiin ketterällä Lean Sprint -mallilla.

"Unfairilla osataan ja uskalletaan myös kokeilla rajoja. Pientä yllätystä tulee aina, mikä on vain positiivinen juttu. "

Hannu Ylinenpää

markkinointi- ja innovaatiojohtaja