Poplatek Oy

Markkinointistrategia ja johdon sparraus ICT-kasvuyritykselle

Ohjelmistokehityksen, pilvipalvelujen ja maksuratkaisujen asiantuntijayritys Poplatek tarvitsi apua markkinointistrategiansa kirkastamiseen sekä brändin, tunnettuuden ja kasvun tukemiseen. Rakensimme Poplatekin kanssa kumppanuusmallin, jossa Unfair sekä asiakkaan markkinointi, myynti ja tuotekehitys istuivat saman pöydän ääressä ja suunnittelivat markkinointiviestintää yhdessä.

”Kumppanin rooli on luottamustehtävä ja Unfairilla on kyky tulla sopivalla tavalla osaksi meidän tekemistä.”

Mikko Virtanen, toimitusjohtaja

Sujuva yhteistyö joustaa kasvun mukaan

Markkinoinnin ulkoistamisen kautta Poplatek sai tuekseen koko Unfairin monipuolisen ja kokeneen tiimin. Asiakkaalla oli käytössään teknologia-alaan erikoistunut strategi, joka sparrasi johtoryhmää säännöllisesti sekä huolehti, että asiat kehittyvät oikeaan suuntaan ja sovitut toimenpiteet tulevat tehtyä ajallaan. Yhteistyötä siivitti molempien yritysten välitön meininki ja matala hierarkia.

”Softamaailmasta tuttu sprinttimalli, läpinäkyvä laskutus sekä modernit työkalut varmistavat sujuvan tiedonkulun ja laadukkaan lopputuloksen.”

Merkittävä virstanpylväs saavutettiin vuonna 2020, kun Poplatek liittyi yrityskaupan myötä osaksi Nets-konsernia tarjoten maksuratkaisuja nyt koko Euroopan alueelle.

"Softamaailmasta tuttu sprinttimalli, läpinäkyvä laskutus sekä modernit työkalut varmistavat sujuvan tiedonkulun ja laadukkaan lopputuloksen."

Mikko Virtanen

toimitusjohtaja

Poplatekin hakkeri-rekryyn tehtyjä visuaalisia töitä