Poplatek Oy

Markkinointi palveluna – Kasvun tukeminen ICT-yritykselle

Ohjelmistokehityksen, pilvipalvelujen ja maksuratkaisujen asiantuntijayritys Poplatek tarvitsi apua markkinointistrategiansa kirkastamiseen ja käytännön toteutuksiin. Rakensimme Poplatekin kanssa kustannustehokkaan kumppanuusmallin, jossa markkinointi, myynti ja tuotekehitys istuvat saman pöydän ääressä ja suunnittelevat markkinointiviestintää yhdessä.

”Kumppanin rooli on luottamustehtävä ja Unfairilla on kyky tulla sopivalla tavalla osaksi meidän tekemistä.”

Mikko Virtanen, toimitusjohtaja

Kumppanin rooli on luottamustehtävä

Markkinoinnin ulkoistamisen kautta Poplatek sai käyttöönsä koko Unfairin monipuolisen ja kokeneen tiimin. Asiakkaalla on teknologia-alaan erikoistunut  strategi, joka ohella sparraa johtoryhmää sekä huolehtii tiimin kanssa, että sovitut työt tulevat tehtyä budjetissa ja ajallaan. Yhteistyötä siivittää molempien yritysten välitön meininki ja matala hierarkia. Mutkaton kumppanuus helpottaa arkea sekä säästää kallisarvoista aikaa ja kustannuksia.

Sujuva yhteistyö joustaa kasvun mukaan

Yksi yhteistyön tavoitteista on ollut Poplatekin kasvun tukeminen ja yrityksen oman markkinointitiimin asteittainen vahvistaminen. Tänä päivänä yrityksessä työskentelee jo kaksi markkinoinnin in house -asiantuntijaa ja Unfairin rooli painottuu yhä vahvemmin johdon strategiseen sparraukseen ja brändin hallintaan.

"Softamaailmasta tuttu sprinttimalli, läpinäkyvä laskutus sekä modernit työkalut varmistavat sujuvan tiedonkulun ja laadukkaan lopputuloksen."

Mikko Virtanen

toimitusjohtaja

Ohjelmistokehityksen suunnannäyttäjä

Poplatek Oy on suomalainen ohjelmistokehityksen, pilvipalvelujen ja maksuratkaisujen asiantuntijayritys. Yritys kehittää saumattomia teknologiaratkaisuja, jotka helpottavat arkea, sujuvoittavat työntekoa ja maksamista sekä luovat uutta liiketoimintaa. Poplatek on osa tanskalaista Nets A/S -konsernia, jolla on toimintaa 12 maassa.

Poplatekin hakkeri-rekryyn tehtyjä visuaalisia töitä