RTK.fi mobiilinäkymä

RTK-Palvelu Oy

Brändiuudistus – Facelift perinteikkäälle kiinteistöosaajalle

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Yritys haki luottokumppania vastaamaan niin brändin uudistamisesta kuin markkinoinnista ja viestinnän pitkäjänteisestä kehittämisestä avaimet käteen -periaatteella.

”Yhteistyössä oleellista on sen helppous sekä jaettu ajatusmaailma. On hienoa, että Unfair tukee osamisellaan liiketoimintaamme.”

Emilia Virtanen, aluejohtaja

Kilpailuetua markkinoinnin ulkoistamisella

Alaa haastaa kova kilpailu paitsi asiakkaista myös työntekijöistä, joten joukosta on pystyttävä erottautumaan. Brändille haettiin uusi modernimpi ote, palvelutarjontaa ja viestintää selkeytettiin sekä verkkosivusto päivitettiin vastaamaan paremmin nykypäivän hektisen käyttäjän tarpeita.

Samalla luotiin ketterä sisällöntuotantomalli, jossa henkilökohtaisten haastattelujen kautta syvennetään paitsi asiakasymmärrystä, myös tuotetaan säännöllisesti referenssi- ja uratarinoita myynnin ja rekrytoinnin tarpeisiin.

Yhteistyö jatkuu liinin markkinoinnin hengessä. Keskittymällä järkeviin asioihin, tekemällä töitä aidosti samalla puolella pöytää ja mittaamalla oikeita asioita saavutetaan parempia tuloksia ja laatua järkevin kustannuksin.

"Yhteistyössä oleellista on sen helppous ja yhteinen ajatusmaailma. Allekirjoitan lean-markkinoinnin ideologian täysin ja tavan, miten Unfair sitä tekee. He ovat ymmärtäneet yrityksemme kulttuurin ja toimialan, ja ovat erinomainen kumppani täydentämään meitä."

Emilia Virtanen

aluejohtaja, pääkaupunkiseutu

RTK.fi nettisivujen desktop ja mobiilinäkymät

Kiinteistöpalveluja yli 45 vuoden kokemuksella

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Yritys työllistää yli 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen. Yli 30 paikkakunnalla toimivan yrityksen arvoissa näkyvät vahva asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen.

RKT:n bannerimainoksia Hesarissa
RTK-palvelujen uusien nettisivujen desktop näkymä RTK:n ikoni ja logokirjastoa