Treili.fi kuvitusta

Treili Oy

Brändiuudistus ja verkkosaitti valtakunnalliselle sosiaalialan pioneerille

Sivukatselujen määrät

+22%

Asiakastyytyväisyys

100%

Treilin (ent. Sopimusvuori Oy) toiminnan perustana on ihmisarvoisen arjen tukeminen ja toisin tekeminen. Suomalainen sosiaalialan pioneeri halusi kokonaisvaltaisen brändiuudistuksen, jonka lähtökohta ei ollut aivan helppo – uudistua täysin, mutta perinteitä kunnioittaen.

”Meille oli tärkeää, että uusi identiteetti tuntui aidosti omalta ja työntekijät tulivat kuulluiksi.”

Leena Lehtonen, toimitusjohtaja

Onnistunut brändiuudistus tehdään yhdessä

Jotta lopputuloksesta tulisi mahdollisimman onnistunut, brändityöhön ja nimen ideointiin otettiin mukaan koko henkilöstö. Prosessi vietiin läpi kolmella työpajalla, joissa sukelsimme syvälle asiakkaan toimialaan, asiakkaisiin ja kulttuuriin. Ostopersoonien laatimisen tueksi haastattelimme lisäksi asiakkaita ja heidän omaisiaan sekä muita keskeisiä sidosryhmiä. Avoimella ja määrätietoisella yhteistyöllä loimme uuden nimen ja brändin, joka hengittää yrityksen arvoja ja erottuu kilpailijoista raikkaudellaan ja rohkeudellaan.

Liinillä Sprintillä valmista viikossa

Verkkosivujen uudistamisessa sovellettiin Google Venturesilta tuttua Design Sprint -työskentelymallia, jonka ideana on tiivistää perinteisesti jopa kuukausien työ yhteen viikkoon. Viiden intensiivisen päivän päätteeksi sivuston konsepti, visuaalinen ilme ja sisällöt olivat valmiina testattavaksi. Sivuston käyttäjäryhmät huomioiden sisällön selkeyteen ja tekniseen saavutettavuuteen kiinnitettiin erityistä huomiota.

Lopuksi brändi-ilme, ydinviestit ja tarina koottiin kattavaksi Brand Bookiksi, joka sisältää selkeät ohjeet ja esimerkit ilmeen soveltamiseen eri käyttötarkoituksiin.

"Unfair ymmärsi meitä ja liiketoimintaamme, ja toteutti onnistuneesti strategiamme ja arvojemme mukaisen brändiuudistuksen. Olen kuullut talon sisältä pelkkää hyvää tehdystä työstä, ja olemme hyvin tyytyväisiä yhteistyön tuloksiin. Lisäksi Unfairin kanssa on ollut todella kiva tehdä töitä.”

Mirva Leppälaakso

viestintäpäällikkö

Treili.fi uudet nettisivut desktop ja mobiili
Treilin uusi brand book
Treilin uusi suunniteltu käyntikortti Treilin uuden brändin ilmettä