Siirry sisältöön

Buustaa markkinointia
ja myyntiäsi verkossa

Miten synnytän yritykseni ympärilleni positiivista imua? Miten erotun joukosta – huudanko lujempaa? Olenko löytänyt oman kilpailuetuni? Ymmärretäänkö viestini oikein?

Epäreilu kilpailuetu syntyy asiakkaan tarpeiden ymmärtämisestä, kyvystä kertoa tarinoita ja kanavoida ne oikeisiin välineisiin. Haitaksi ei ole, jos olet tuotteistanut tuotteesi tai palvelusi helposti ostettavaan muotoon. Työpajassa kääritään hihat ja pohditaan, osaanko viestiä yritykseni arvolupauksen selkeästi ja kiinnostavasti? Digiosastomme analysoi yrityksesi www-sivujen nykytilanteen ja antaa konkreettisia kehittämisehdotuksia.

Tavoitteena on antaa helposti käytäntöön vietäviä ideoita siihen, miten aidolla kohdentamisella saadaan aikaan tehokasta markkinointia ja imua yrityksen ympärille. Valmentajilla on yli 15 vuoden kokemus markkinointialalta. Synnytämme asiakkaillemme epäreilua kilpailuetua tekemällä monimutkaisista asioista yksinkertaisia, helpommin ostettavia ja kiinnostavampia.

Koulutus sopii yritykselle, joka tuskailee www-sivujen sisällön kanssa, pohtii miksi löydymme vasta Googlen kolmannelta sivulta tai on juuri aikeissa startata www-sivujen uudistamisen.

Koulutus järjestetään keskiviikkona 6.6. klo 9–15. Ilmoittaudu mukaan tästä!