Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija

Hei sinä kokenut digitaalisen markkinoinnin asiantuntija ✨ Tule meidän talliin!

”Happy as a Horse”

Unfair on markkinointitoimisto, joka on syntynyt rakkaudesta lajiin – halusta ravistella perinteistä mainosalaa ja tehdä asioita uudella tavalla. Siksi rakennamme yhdessä unelmien markkinointitoimistoa, jossa työntekijät ja asiakkaat voivat hyvin. Meillä pääset metsästämään epäreilua kilpailuetua sekä kehittämään markkinointia ja asiakkuuksia pintaa syvemmältä. Samalla saat työkalupakkiisi rautaisen kattauksen liinin ja strategisen markkinoinnin menetelmiä. Unfairilla neljä asiaa ovat ylitse muiden: oppiminen, kehittäminen sekä tyytyväiset työntekijät ja asiakkaat.

Haemme Unfairille, Suomen parhaaseen työpaikkaan

DIGITAALISEN MARKKINOINNIN ASIANTUNTIJAA

mahdollistamaan asiakkaidemme menestystä. Tässä tehtävässä pääset syväsukeltamaan asiakkaidemme liiketoimintaan, rakentamaan digitaalisia ostopolkuja sekä suunnittelemaan myyntiä vauhdittavia konsepteja ja kampanjoita.

Arvostamme korkealle ymmärrystäsi modernista B2B-myynnistä/ liiketoiminnasta sekä kykyäsi nähdä ja ottaa haltuun alan muutokset. Liidaat luontevasti ja pitkäjänteisesti asiakkuuksia ja olet tottunut raportoimaan tuloksia sekä tekemään kehitysehdotuksia.

Etsimällämme osaajalla on useamman vuoden käytännön kokemus digi-/mainostoimistosta tai vastuullisesta in-house roolista. Luot tottuneesti mainontakonsepteja ja kampanjasuunnitelmia. Olet kerryttänyt syväosaamista jostain mainosalustasta kuten Google, Facebook tai LinkedIn, mutta pystyt myös miettimään asiakkaan bisnestä monikanavaisesti. Ymmärrät web-analytiikkaa ja markkinoinnin automaatiota sekä seuraat ja kehität toimenpiteiden vaikuttavuutta. Käytät tottuneesti Google Tag Manageria ja pystyt asentamaan tarvittavat seurantapisteet.

Toivomme sinulta asiakaslähtöistä asennetta ja kykyä hallita useita projekteja samanaikaisesti. Sinulta löytyy paloa kehittää omaa osaamistasi, asiakkaiden liiketoimintaa ja Unfairin palveluita eteenpäin. Joukkoomme sopii parhaiten tyyppi, joka ei brassaile alan termeillä vaan puhuu kielellä, jota asiakkaamme ymmärtävät. Työ edellyttää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme mielellämme haasteita, oppia ja kasvun varaa, joten vaikka rasti ei osuisikaan ihan jokaiseen toivomaamme ruutuun, älä suotta epäröi lähettää hakemustasi!

️ Olet täysiverinen unfairilainen, jos pystyt ottamaan vastaan palautetta ja uskallat sanoa ajatuksesi rohkeasti ääneen. Liinissä markkinoinnissa tärkeintä on kyky oppia ja tehdä nopeita muutoksia, ja sitä odotamme myös sinulta.   

💔 Emme ole hyvä match, jos et ole valmis asettamaan itsenäisesti tavoitteita ja kantamaan vastuuta. Meillä ei ole tiukasti määrättyjä prosesseja tai tiukkaa hierarkiaa. Jos jäät odottamaan, että joku muu täyttää tai vapauttaa kalenteriasi, niin ei tapahdu – se sinun täytyy tehdä itse.

Näin haet: 

  1. Lähetä hakemuksesi ja cv:si viimeistään ma 20.6. mennessä.
  2. Kerro hakemuksessasi, mitä voisimme oppia sinulta sekä mitä asiakkuuksia olet kehittänyt ja miten?
  3. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löytyessä.
  4. Lopullisen valinnan teemme kesäkuun loppuun mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kalle Honkonen, Uratalo (p. 0500 656969).

PS. Virittäydy Unfairin tunnelmaan ja tutustu tuleviin tiimikavereihisi lukemalla uratarinat Juusosta, Rikusta ja Sailasta. Tsekkaa myös 4+1-työviikkoomme sekä herkulliset henkilöstöedut.

***

”Happy as a Horse” – Millainen työyhteisö sinua unfarilla odottaa?

Unfair on markkinointitoimisto, joka on syntynyt rakkaudesta lajiin – halusta ravistella perinteistä mainosalaa ja tehdä asioita uudella tavalla. Siksi rakennamme yhdessä unelmien markkinointitoimistoa, jossa työntekijät ja asiakkaat voivat hyvin. Meillä pääset metsästämään epäreilua kilpailuetua sekä kehittämään markkinointia ja asiakkuuksia pintaa syvemmältä. Samalla saat työkalupakkiisi rautaisen kattauksen liinin ja strategisen markkinoinnin menetelmiä. Unfairilla neljä asiaa ovat ylitse muiden: asiakkaan tyytyväisyys, tiimin tyytyväisyys, tuloksen teko ja oppimisen janowww.unfair.fi 

Meillä saat työpaikan modernissa ja joustavassa yrityksessä, jossa työntekijöistä aidosti välitetään. Pääset osaksi mahtavaa työyhteisöä: osaavaan ja nälkäiseen tiimiin, joka kehittää itseään jatkuvasti ja viettää aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla. Voit työskennellä kasvavien ja kiinnostavien asiakkuuksien parissa sekä oppia koko ajan uutta. Kirsikkana kakussa saat hyvät henkilöstöedut sekä hellyyttä ja jatkuvaa rapsutusten kaipuuta toimistokoiriltamme.