E-book

Lean Marketing Ebook

Miksi tehdä hitaasti, jos voi tehdä nopeasti? Junttaako markkinointiosasto omat ideansa läpi kysymättä loppuasiakkaan mielipidettä? Mikä merkitys markkinoinnilla ylipäätään on tulevaisuuden liiketoiminnassa?

Väitämme, että liini markkinointi tulee haastamaan perinteiset isot ja raskaat markkinointikoneistot, joissa tähän asti on asunut markkinoinnin viisaus. Se avaa silmät sille, miten markkinointiviestinnässä pitää yhä enemmän ja aikaisemmassa vaiheessa kuunnella asiakkaita ja pystyä ketterästi vastaamaan heidän odotuksiinsa.

Lean Marketing – tuttavallisemmin liini markkinointi – pohjautuu Eric Riesin The Lean Startup -ajatteluun ja Steve Blankin Customer Development ja Lean Launchpad -liikkeen metodologiaan, joissa uusia liiketoimintamalleja, tuotteita ja palveluita pyritään tuomaan markkinoille yhä nopeammin. The Lean Startupin keskiössä on yksinkertainen ajatusmalli Kehitä – Mittaa – Opi (Build – Measure – Learn). Sama kaava pätee myös markkinoinnissa.

Vaikka puhumme liinistä markkinoinnista, kyse on koko bisneskentän muuttumisesta. Tulevaisuudessa pärjäävät yritykset, joiden bisnes on asiakaslähtöistä, ketterää ja kustannustehokasta. Muuttaaksemme markkinoinnin maailmaa tarvitsemme tueksemme hengenheimolaisia, jotka ovat valmiita ravistelemaan luutuneita käsityksiä ja tavoittelemaan pienessä ajassa isoja tuloksia.

Tässä ebookissa avaamme, mitä ketterä Lean Marketing tarkoittaa, ja miten yritykset eri puolella maailmaa ovat sitä hyödyntäneet. Esittelemme myös Unfairin rakentaman liinin markkinoinnin mallin, jonka avulla metodeja on helppo soveltaa omaan tekemiseen myös itsenäisesti.

Lataa ilmainen opas täyttämällä lomake ja aloita jo tänään!

ps. emme luovuta osoitetietojasi ulkopuolisille.