E-book

Tekstiä tähän. Opas verkkosivuston sisällöntuotantoon

Hyvä verkkosivuteksti houkuttaa ja koukuttaa, mutta loistavan sisällön kirjoittaminen voi olla joskus työn ja tuskan takana. Saatat tuijottaa tyhjää dokumenttia, selailla kilpailijoiden sivustoja tai googlata hätäapua siihen, mistä voisit lähteä liikkeelle. Ehkä olet hakukoneen kautta myös löytänyt tämän kirjan äärelle.

Unfairin verkkosivuston sisällöntuotanto-opas hyödyttää sinua, oletpa sitten verkkosivuston totaaliuudistuksen äärellä tai haluatpa vain viilata sivuston tekstejä. Niin tai näin – sisältöihin panostaminen kannattaa, sillä huolella laaditut sisällöt palvelevat asiakkaitasi, tukevat myyntiä ja löytyvät paremmin hakukoneesta. Olemme koonneet tähän tiiviiseen pakettiin niitä oppeja, joita olemme itse saaneet, kun olemme toteuttaneet kasapäin verkkosivustoprojekteja ja auttaneet asiakkaitamme onnistumaan sisältömarkkinoinnissa.

Tämä kirja auttaa sinua hahmottamaan, mitä kaikkea sisältöjä suunnitellessa ja kirjoittaessa on otettava huomioon. Hyvin suunniteltu onkin puoliksi tehty – varsinainen tekstin tuottaminen on paljon helpompaa, kun tiedät suuntaviivoja ja ymmärrät paremmin netin lainalaisuuksia.

Inspiroivia lukuhetkiä!

Lataa ilmainen opas täyttämällä lomake ja aloita jo tänään!

 

ps. Kurkkaa täältä lisää tietoa siitä, miten käsittelemme tietoja. Lomakkeelle syötettyjä tietoja voidaan käyttää asiakkaiden segmentointiin, myynti- ja markkinointitoimenpiteiden sekä asiakasviestinnän kohdentamiseen.