E-book

The Lean Enterprise Ebook

Mitä jos firmasi perustettaisiin tänään, miten siinä toimittaisiin ja millainen siitä tehtäisiin? Ja sitten vertaa lopputulosta nykyiseen.

Mikäli haluat muuttaa kulttuuria, pitää muuttaa itse yritystä. Tulevaisuuden menestystekijöitä ovat  ketteryys ja kyky ymmärtää asiakasta sekä rakentaa tuotteita ja palveluita aitoon tarpeeseen yhä nopeammin.

Startup-kentältä ponnistanut liini ajattelun menestyjistä on General Electric, jonka Lean Startup -menetelmiin pohjautuva Fast Works -ohjelma on onnistunut uudistamaan yrityksen tapaa tehdä bisnestä uusien innovaatioiden ja parempien prosessien kehittämisen kautta. Liike on sittemmin levinnyt yrityksiin ympäri maailman.

Tässä e-bookissa solahdamme liinin maailmaan ja selvitämme, mistä ajattelu on kotoisin. Jaamme käytännön vinkkejä, miten ravistella nykyisiä toimintatapoja ja muuttaa koko yrityskulttuuria yritteliääksi ja innovatiiviseksi. Paljastamme myös, miten yritys voi hyödyntää Lean Startupia – ja millaisia tuloksia sillä on saatu aikaan niin maailmalla kuin meillä.

Lataa ilmainen opas täyttämällä lomake ja laita liinaten!

ps. emme luovuta osoitetietojasi ulkopuolisille.