HRD Manager

Hei sinä kokenut HRD Manager ✨ Tule meidän talliin!

”Happy as a Horse”

Unfair on markkinointitoimisto, joka on syntynyt rakkaudesta lajiin – halusta ravistella perinteistä mainosalaa ja tehdä asioita uudella tavalla. Siksi rakennamme yhdessä unelmien markkinointitoimistoa, jossa työntekijät ja asiakkaat voivat hyvin. Meillä pääset metsästämään epäreilua kilpailuetua sekä kehittämään markkinointia ja asiakkuuksia pintaa syvemmältä. Samalla saat työkalupakkiisi rautaisen kattauksen liinin ja strategisen markkinoinnin menetelmiä. Unfairilla neljä asiaa ovat ylitse muiden: asiakkaan tyytyväisyys, tiimin tyytyväisyys, tuloksen teko ja oppimisen jano

🦄 Onko sinulla aiempaa kokemusta HR- ja HD-rooleista?

🦄 Innostutko mahdollisuudesta auttaa muita onnistumaan työssään?

🦄 Haluaisitko työskennellä tutkitusti Suomen parhaassa työpaikassa?

Tallimme kasvaessa haemme nyt tiimiimme positiivista, kokenutta ja ratkaisukeskeistä HRD MANAGERIA työskentelemään tiiviisti yhdessä asiantuntijoiden, team leadien ja johdon kanssa sekä heidän tukenaan!

Tehtävässäsi HRD Managerina olet keskellä Unfairin ja sen asiantuntijoiden arkea ja tiedät mitä Unfairille kuuluu. Oman persoonasi kautta tuot kasvuyrityksen arkeen innostusta, mutta myös kokemuksen tuomaa jämptiä lämpöä ja vakautta. Haluat rakentaa työyhteisöä vuorovaikutuksen, läsnäolon ja yhteisten keskustelujen kautta. On sitten kysymys työn sujuvuudesta, urakehityksestä tai elämän haastavista tilanteista, sinulla löytyy korvat kuulla, sydän ymmärtää ja halu ratkaista yhdessä. Vuorovaikuttamisen lisäksi pyörität tehokkaasti HR-prosesseja, joita myös kehität tarvittaessa. Työhösi kuuluu myös HR-puolen lakisääteisistä vastuista huolehtiminen.

Osaat kertoa mielipiteesi ja tehdä sen rakentavasti. Sinulla on ymmärrystä kasvuyrityksen vaiheista ja pystyt tuomaan oman näkemyksesi perusteluineen esille myös silloin, kun se poikkeaa muiden ajatuksista. Tätäkin suurempi on halusi löytää tilanteeseen kuin tilanteeseen ratkaisu ja ryhtyä toimimaan.

Olet toiminut aiemmin ihmisten johtamisen ja kehittämisen parissa ja sinulla on kokemusta HR-tehtävistä. Nyt haluat saada hoidettavaksesi laajan paketin HR-asioita, joita voit kehittää itsenäisesti siihen suuntaan, kun yhdessä hyväksi nähdään.

Organisaatiomme on matala ja esihenkilöitä on vain yksi. Tuleva roolisi on yhdessä toimarin (juridinen esihenkilö) ja team leadien (arjen lähijohtaja) kanssa huolehtia, että asiantuntijoilla on parhaat mahdolliset edellytykset onnistua työssään ja voida hyvin. Meillä on monipuolinen työkalupakki täynnä moderneja työkaluja tässä onnistumiseen, joten sinun ei tarvitse ryhtyä työhön tyhjin käsin. Eikä tässä vielä kaikki! Arjen työpariksi saat tallimme monitoimiosaajan Office Managerin, jolta saat tuen ja tiedon melkeinpä mihin vain. Hybridityö on meillä mahdollista, mutta HRD Managerin roolissa odotamme pääasiallista läsnäoloa.

❤️ Olet täysiverinen unfairilainen, jos uskallat sanoa ajatuksesi rohkeasti ääneen ja pystyt myös itse ottamaan palautetta vastaan. Liinissä työskentelytavassa tärkeintä on kyky oppia ja tehdä muutoksia opitun perusteella, sitä odotamme myös sinulta.

💔 Emme ole hyvä match, jos et ole valmis asettamaan tavoitteita tai kantamaan vastuuta itsenäisesti. Emme usko tiukkaan hierarkiaan, vaan luotamme siihen, että jokainen asiantuntija osaa ja haluaa johtaa omaa työtään.


Olemme moderni ja joustava yritys, joka rakentaa uudenlaista ja entistä tasapainoisempaa työelämää. Meillä sinua odottavat ammattitaitoiset työkaverit, jotka tekevät työtään tinkimättömästi ja suurella sydämellä. Tallissamme pääset osaksi ihanaa porukkaa, kehittämään yhteisöä ja itseäsi monipuolisesti sekä piirtämään oman jälkesi Suomen parhaan työpaikan kulttuuriin. Kirsikkana kakussa saat loputtomasti hellyyttä ja rapsutettavaa toimistokoiriltamme.

Olemme tuore Suomen paras työpaikka-voittaja, mikä osoittaa, että meillä viihdytään. Great Place to Workin järjestämässä kisassa 100 % Unfairin työntekijöistä vastasi, että tämä on kokonaisuudessaan hyvä työpaikka. Hae siis meidän porukkaan!


Näin haet:
Jos mielenkiintosi heräsi, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Unfairista työnantajana sekä työn yksityiskohdista.

1. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä cv:si 25.9.2022 mennessä osoitteeseen rekry@unfair.fi. Otsikoi sähköpostisi ”HRD Manager”.
2. Me palaamme asiaan viikon sisällä!
3. Haastatteluja sovimme jo hakuaikana.
4. Lopullisen valinnan teemme lokakuun loppuun mennessä.

Lisätietoja paikasta voit kysyä Johannalta ke 14.9. ja ma 19.9. klo 14.00–15.30 (puh. 040 736 6809 / johanna.raiskio@unfair.fi).

p.s. Virittäydy Unfairin tunnelmaan lukemalla tallistamme ja henkilöstöeduistamme lisää.