Esihenkilön vuorovaikutustaidot

Kehitä johtajuutta ja löydä omat vahvuutesi

Onnistunut vuorovaikutus on yksi esihenkilön tärkeimpiä työkaluja. Sen avulla viestitään tavoitteista ja tehtävistä, rakennetaan avointa ja luottamukseen perustuvaa organisaatiokulttuuria sekä innostetaan ja motivoidaan työntekijöitä hyvään suoritukseen. Teoriassa vuorovaikutuksen tärkeydestä onkin helppo olla samaa mieltä, mutta mitä sitten tehdään, kun kiire ja stressi puskevat päälle ja asioista keskustelu tuntuu jopa ajan tuhlaukselta.

Esihenkilön vuorovaikutustaidot -koulutus herättää osallistujat pohtimaan omaa vuorovaikutuskäyttäytymistä ja roolia esihenkilönä. Perehdymme siihen, millaisia vuorovaikutustaitoja esihenkilöt työssään tarvitsevat ja miten stressi hankaloittaa työyhteisön vuorovaikutustilanteita. Käytännönläheinen koulutus antaa apuja oman työyhteisön ja työn kehittämiseen sekä varmuutta hankalista tilanteista selviämiseen.

 

Koulutuksen sisältö

Koulutus räätälöidään seuraavista aiheista:

  • Esihenkilön keskeisimmät vuorovaikutustaidot
  • Omien vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen vuorovaikutustilanteissa
  • Empatia ja kuunteleminen
  • Palautteen antaminen ja vastaanottaminen
  • Stressi vuorovaikutuksen heikentäjänä

Katri Liukkonen on viestinnän ja vuorovaikutuksen asiantuntija, joka syttyy avoimesta keskustelukulttuurista ja organisaation sisäisestä viestinnästä. Myös työyhteisön kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sen kehittäminen on lähellä Katrin sydäntä. Katri työskentelee kouluttajana ja copywriterina Unfairilla. Aikaisemmat koulutuskokonaisuudet ovat olleet pidettyjä, ja Katri on saanut kiitosta innostavasta esiintymisestään sekä mielenkiintoisesta koulutussisällöstään. Koulutukseltaan Katri on filosofian maisteri,  pääaineena puheviestintä.

 

Kysy lisää!
p. 050 325 6581 / katri@unfair.fi