Mediaviestintä

Nosta profiilia ja tunnettuutta mediaviestinnällä

Tiedätkö, mistä asioista organisaationne kannattaisi tiedottaa? Turhauttaako, koska tiedotteet eivät mene läpi? Tuntuuko, että vain kilpailijoistanne uutisoidaan?

Koulutuksessamme kuulet käytännönläheisiä vinkkejä mediaviestintään. Saat neuvoja toimivan tiedotteen kirjoittamiseen ja tietoa muista keinoista saada ansaittua näkyvyyttä. Koulutus on saanut kiitosta helposti omaksuttavista sisällöistä ja jokaisen omaan työhön sovellettavista vinkeistä.

Mediaviestinnän koulutuksesta hyötyvät markkinoinnista, viestinnästä ja brändinhallinnasta vastaavat – periaatteessa kaikki, joiden työpöydällä on yrityksen näkyvyyteen liittyviä tehtäviä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa voidaan perehtyä mm. seuraaviin teemoihin:

  • uutiskriteerit ja niiden hyödyntäminen
  • oman organisaation uutisaiheiden tunnistaminen
  • toimivan tiedotteen kirjoittaminen
  • tiedotejakelu
  • vinkit mediatiedotteiden läpi saamiseksi
  • muut keinot näkyvyyden saamiseen
  • haastatteluun valmistautuminen

Koulutukseen voidaan sisällyttää osio, jossa jokainen osallistuja saa palautetta aidon tiedotteen luonnoksesta. Konkreettisista esimerkeistä heräävät yhteiset keskustelut ja pohdinnat ovat osoittautuneet toimivaksi keinoksi oppia mediaviestintää pintaa syvemmältä.

Koulutuksen sisältöjä voidaan painottaa ja pituutta säätää niin, että kokonaisuus vastaa juuri sinun organisaatiosi tarpeita. Pyydä tarjous!

Emilia Särkiniemi on viestinnän asiantuntija, joka on työskennellyt vuosia toimittajana ja joka siksi tuntee medioiden toimintatavat. Hektisessä toimitustyön arjessa Emilia on käsitellyt tuhansia tiedotteita, joten hän tietää, miten toimittajien kiinnostus herätetään. Emilia tekee päivittäin töitä asiakkaidemme mediaviestinnän kehittämiseksi. Hänellä on kyky löytää näkökulma, jolla yrityksen kuulumisista kerrotaan kiinnostavasti.

Kysy lisää!
p. 041 434 1444 / emilia@unfair.fi