Onnistu mediaviestinnässä

Opi hankkimaan näkyvyyttä yrityksellenne

Ettekö tiedä, mistä asioista organisaationne kannattaisi tiedottaa? Turhauttaako, koska tiedotteenne eivät mene läpi? Tuntuuko, että vain kilpailijoistanne uutisoidaan?

Unfairin koulutuksessa kuulet käytännönläheisiä vinkkejä mediaviestintään. Saat neuvoja toimivan tiedotteen kirjoittamiseen ja tietoa muista keinoista saada ansaittua näkyvyyttä. Koulutus on saanut kiitosta helposti omaksuttavista sisällöistä ja jokaisen omaan työhön sovellettavista vinkeistä.

Mediaviestinnän koulutuksesta hyötyvät markkinoinnista, viestinnästä ja brändinhallinnasta vastaavat – periaatteessa kaikki, joiden työpöydällä on yrityksen näkyvyyteen liittyviä tehtäviä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa voidaan perehtyä mm. seuraaviin teemoihin:

  • uutiskriteerit ja niiden hyödyntäminen
  • oman organisaation uutisaiheiden tunnistaminen
  • toimivan tiedotteen kirjoittamine
  •  tiedotejakelu
  • vinkit mediatiedotteiden läpi saamiseksi
  • muut keinot näkyvyyden saamiseen
  • haastatteluun valmistautuminen

Koulutukseen voidaan sisällyttää osio, jossa jokainen osallistuja saa palautetta aidon tiedotteen luonnoksesta. Konkreettisista esimerkeistä heräävät yhteiset keskustelut ja pohdinnat ovat osoittautuneet toimivaksi keinoksi oppia mediaviestintää syvällisemmin.

Koulutuksen sisältöjä voidaan painottaa ja pituutta säätää niin, että kokonaisuus vastaa juuri teidän organisaationne tarpeita. Kysy tarjous!

Ota yhteyttä

Emilia Särkiniemi

Emilia on viestinnän asiantuntija, joka on työskennellyt vuosia toimittajana ja joka siksi tuntee medioiden toimintatavat. Hektisessä toimitustyön arjessa Emilia on käsitellyt tuhansia tiedotteita, joten hän tietää, miten toimittajien kiinnostus herätetään. Emilia tekee päivittäin töitä asiakkaidemme mediaviestinnän kehittämiseksi. Hänellä on kyky löytää näkökulma, jolla yrityksen kuulumisista kerrotaan kiinnostavasti.