Onnistu mediaviestinnässä!

3.10.2019

Onnistu mediaviestinnässä!

Tule Unfairin koulutukseen to 3.10. kuulemaan käytännönläheisiä vinkkejä mediaviestintään. Tehoaamupäivän aikana saat neuvoja toimivan tiedotteen kirjoittamiseen ja tietoa muista keinoista saada ansaittua näkyvyyttä.

 

Etkö tiedä, mistä asioista organisaationne kannattaisi tiedottaa?
Turhauttaako, koska tiedotteenne eivät mene läpi? Tuntuuko, että vain kilpailijoistanne uutisoidaan?

Markkinointitoimisto Unfairin järjestämän intensiivivalmennuksen aikana tilanne korjataan, sillä perehdymme yhdessä mm. seuraaviin teemoihin:

– uutiskriteerit ja niiden hyödyntäminen
– oman organisaation uutisaiheiden tunnistaminen
– toimivan tiedotteen kirjoittaminen
– vinkit mediatiedotteiden läpi saamiseksi

Koulutuksessa osallistujat luonnostelevat oman tiedotteensa ja saavat siitä palautetta. Koulutuksen jälkeen jokaisella osallistujalla on kolme kuukautta aikaa kysyä asiantuntijoiltamme palautetta yhdestä valmiista tiedotteesta.

 

Missä ja milloin?

Torstaina 3.10.2019 klo 8.00–12.30
(klo 8.00–8.30 ilmoittautuminen & aamupala, klo 8.30–12.30 koulutus)
Koulutus järjestetään Unfairin toimistolla osoitteessa Finlaysoninkatu 2, 33210 Tampere.

Kenelle?

Koulutuksesta hyötyvät markkinoinnista, viestinnästä ja brändinhallinnasta vastaavat – periaatteessa kaikki, joiden työpöydällä on yrityksen näkyvyyteen liittyviä tehtäviä.

Hinta

450 € + alv / hlö. Hinta sisältää koulutuksen pienryhmässä, aamupalan ja yhden tiedotteen sparrauksen jälkikäteen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tämän linkin kautta 27.9.2019 mennessä

Kouluttajat

Kouluttajina toimivat Unfairin copywriterit Emilia Särkiniemi ja Katri Liukkonen. Emilia on työskennellyt vuosia toimittajana ja tuntee medioiden toimintatavat. Hektisessä toimitustyön arjessa Emilia on käsitellyt tuhansia tiedotteita, joten hän tietää, millä toimittajien kiinnostus herätetään.
Katri tekee päivittäin töitä asiakkaidemme mediaviestinnän kehittämiseksi. Hänellä on kyky löytää twisti, jolla yrityksen kuulumisista kerrotaan kiinnostavasti. Koulutuksemme ovat saaneet kiitosta helposti omaksuttavista sisällöistä ja jokaisen omaan työhön sovellettavista vinkeistä.