Palautevalmennus

Ota palautetilanteet haltuun

Palautteen antaminen voi olla mörkö, joka aiheuttaa turhaa kiusaantuneisuutta ja jännittyneisyyttä työpaikalla. Silti ainoastaan palautteen avulla työ ja sen tekijät kehittyvät. Palautevalmennuksessa perehdymme rakentavan palautteen antamiseen vuorovaikutustilanteena. Haemme keinoja myös siihen, miten voisimme kehittyä palautteen vastaanottajana.

Valmennuksen tarkoituksena on saada palaute luontevaksi osaksi työyhteisön vuorovaikutuskulttuuria. Unohda siis hampurilaispalaute ja syvenny ymmärtämään aidosti palautteen antamiseen ja vastaanottamiseen vaikuttavia tunteita ja olosuhteita.

Koulutuksen sisältö:

  • Hyvän palautteen periaatteet
  • Palaute vuorovaikutustilanteena
  • Palautteen antamisen prosessit
  • Palautteen vastaanottaminen
  • Haastavien palautetilanteiden käsittely

Katri Liukkonen on viestinnän ja vuorovaikutuksen asiantuntija, joka syttyy avoimesta keskustelukulttuurista ja organisaation sisäisestä viestinnästä. Myös työyhteisön kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sen kehittäminen on lähellä Katrin sydäntä. Katri työskentelee kouluttajana ja copywriterina Unfairilla. Aikaisemmat koulutuskokonaisuudet ovat olleet pidettyjä, ja Katri on saanut kiitosta innostavasta esiintymisestään sekä mielenkiintoisesta koulutussisällöstään. Koulutukseltaan Katri on filosofian maisteri,  pääaineena puheviestintä.

 

Kysy lisää!
p. 050 325 6581 / katri@unfair.fi