Tone of voice

Luo organisaatiollesi äänensävy, joka ei jätä kylmäksi

Parhaimmillaan yrityksen äänensävy eli Tone of Voice on kilpailuetu, joka antaa organisaatiolle kasvot, erottaa kilpailijoista ja rakentaa luottamusta, jolla päästään jopa kriisitilanteiden yli. Yrityksen äänensävy ei kuitenkaan saa olla vain yksi sivu brandbookissa, vaan sen täytyy olla aidosti läsnä organisaation kaikessa vuorovaikutuksessa.

Tone of Voice -koulutuksessamme opit, miten äänensävy määritellään, ohjeistetaan ja jalkautetaan osaksi organisaationne jokapäiväistä viestintää. Lisäksi saat työkaluja sävyn toteutumisen mittaamiseen sekä jatkuvaan kehittämiseen.

Koulutuksen sisältö

Koulutus voidaan räätälöidä seuraavista teemoista:

  • Tone of voicen hyödyt ja haasteet
  • Määrittäminen ja käytännön työkalut
  • Tone of voice käytännössä – jalkautus ja valmennus
  • Mittaaminen ja jatkuva kehittäminen

Koulutus sisältää paljon esimerkkejä elävästä elämästä, keskustelua sekä harjoituksia ja se voidaan toteuttaa jollekin työyhteisön tietylle tiimille kuten asiakaspalvelulle tai myynnille. Koulutus voidaan toteuttaa eripituisina kokonaisuuksina tiettyjä teemoja painottaen. Pyydä tarjous!

Ps. Tulemme myös mielellämme fasilitoimaan porukallenne koko prosessin suunnittelusta sitouttamiseen!

”Loistavaa sisältöä alan ja aiheen ammattilaisilta! Big tsemp!” 

– Palaute koulutuksesta talvella 2020

Ilona Mäki-Maukola on viestinnän asiantuntija, joka vannoo ihmisläheisen sekä avoimen viestinnän nimeen. Asiakasviestinnän parissa työskennellessään Ilona sai erityiskiitosta viestinnän empaattisesta sävystä. Unfairilla Ilona työskentelee copywriterina ja kouluttajana. Ilonan koulutukset saavat osallistujiltaan kiitosta käytännönläheisestä ja mukaansatempaavasta otteesta.

Kysy lisää!
p. 050 563 2964 / ilona@unfair.fi