Tunteet työpaikalla

Kehitä organisaatiosi tunneilmastoa

Tunteet ovat osa ihmisyyttä, eikä niitä voi kääntää pois päältä töihin tullessa. Ne ovat läsnä työpaikan vuorovaikutustilanteissa ja päätöksissä sekä vaikuttavat myös työstä suoriutumiseen. Tuorein tutkimustieto puhuu vahvasti sen puolesta, että onnistunut tunteiden johtaminen ja motivoiva tunneilmasto parantavat työviihtyvyyttä sekä työn tuloksia.

Tunteet töissä -puheenvuoro (1 h.) tarjoaa tiiviin ja herättelevän alustuksen esimerkiksi henkilöstö- tai tiimipäivään. Sen avulla osallistujat ohjataan pohtimaan tunteiden merkitystä työpaikalla sekä omaa roolia tunneilmaston rakentajana. Kun ymmärrämme itseämme ja omia tunteitamme, myös ymmärrys muita kohtaan lisääntyy.

Käsiteltävät aiheet:

  • Miksi tunneilmastoon panostaminen kannattaa?
  • Mitä tunteet ovat?
  • Omat tunnetaidot ja niiden kehittäminen
  • Hankalat tunteet työpaikalla

”Mukaansatempaava ja kiva esiintymistyyli, joka piti mielenkiinnon yllä koko ajan.”

Katri Liukkonen on viestinnän ja vuorovaikutuksen asiantuntija, joka syttyy avoimesta keskustelukulttuurista ja organisaation sisäisestä viestinnästä. Myös työyhteisön kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sen kehittäminen on lähellä Katrin sydäntä. Katri työskentelee kouluttajana ja copywriterina Unfairilla. Aikaisemmat koulutuskokonaisuudet ovat olleet pidettyjä, ja Katri on saanut kiitosta innostavasta esiintymisestään sekä mielenkiintoisesta koulutussisällöstään. Koulutukseltaan Katri on filosofian maisteri, pääaineena puheviestintä.

 

Kysy lisää!
p. 050 325 6581 / katri@unfair.fi