Vastuul­lisuus pk-yrityk­sessä -webinaari

Näkökulmina hiilijalanjälki & vastuullisuusviestintä – miten pääset alkuun ja kehität eteenpäin?

 –  Teams meeting

Vastuullisuus koskettaa yhä enemmän myös pk-yrityksiä. Lainsäädännöstä, asiakkailta ja muilta sidosryhmiltä tuleva paine on nostanut vastuullisuuden aiheeksi, johon on tartuttava aiempaa tiukemmin.

Tervetuloa webinaariin, jossa saat käytännön vinkkejä pk-yrityksen vastuullisuustyön kehittämiseen sekä hiilijalanjäljen että vastuullisuusviestinnän näkökulmista. Webinaarin järjestävät vastuullisuusalan asiantuntijayritys Reforest Finland Oy ja strateginen markkinointitoimisto Unfair Lean Marketing Oy. Webinaari on maksuton.

Ohjelma 1.12.2022 klo 8.00–9.00

Avaussanat
Taru Kumpulainen, operatiivinen johtaja, Unfair Lean Marketing

Pk-yrityksen hiilijalanjälki
Atte Borgenström, toimitusjohtaja Reforest Oy
Miksi pk-yritys määrittää hiilijalanjälkeään? Mitä hyötyä päästöjen tuntemisesta on yritykselle?

Kuinka määritän yritykseni hiilijalanjäljen?Yritysvastuun vaatimukset kasvavat jatkuvasti. Tällä hetkellä yritysten vastuullisuuden painopiste on vahvasti ilmastoon ja hiilijalanjälkeen liittyvissä asioissa. Omien päästöjen tuntemus on monelle yritykselle välttämätön vaatimus, jolla varmistetaan kilpailukyky alati muuttuvassa maailmassa. Tässä webinaarin osassa Atte Borgenström kertoo, miten ja miksi hiilijalanjäljen määrittäminen auttaa pk-yritystä myös liiketoiminnallisesta näkökulmasta tarkasteltuna.

Vastuullisuusviestintä pk-yrityksessä
Kati Huhta-aho, strategi Unfair Lean Marketing Oy
Miksi pk-yrityksen tulisi panostaa viestintään? Miten viestiä vastuullisuudesta uskottavasti? Riittääkö, jos vain raportoi?

Kun vastuullisuuden painoarvo kasvaa pk-yritysten toiminnassa, on yrityksille aiempaa tärkeämpää tehdä omaa vastuullisuustyötä tunnetuksi. Sidosryhmät odottavat näkevänsä selkeitä tavoitteita ja toimia, jolloin myös yrityksen vastuullisuusviestinnän on oltava täsmällistä ja konkreettista. Uskottavan vastuullisuusviestinnän rima onkin noussut viime vuosina aiempaa korkeammalle. Puheenvuorossaan Kati Huhta-aho avaa, miten pk-yritys pääsee liikkeelle vastuullisuusviestinnässä ja sen kehittämisessä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu webinaariin tästä

Atte Borgenström, toimitusjohtaja Reforest Oy

Yritysten vastuullisuusraportoinnin sekä hiilijalanjäljen hallinnan ammattilainen. Intohimona yritysten aidon vastuullisuuden ja menestyvän liiketoiminnan synergiat. 

Kati Huhta-aho, strategi Unfair Lean Marketing Oy

Epätäydellisessä maailmassa toimii vain keskeneräisiä yrityksiä. Paljon riittää siis kehitettävää! Työ markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijana niin alan toimistoissa kuin inhouse-roolissa on opettanut, että yrityksissä syntyy enemmän liikettä ja toimintaa strategisen viestinnän keinoin. 

 

Reforest Finland Oy on vastuullisuuden asiantuntijayritys. Autamme yrityksiä toimimaan vastuullisesti sekä vastaamaan alati muuttuviin vastuullisuusvaatimuksiin. Missiomme on tarjota ratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä toimimaan vastuullisesti ja hyödyttävät yrityksen liiketoimintaa.

Unfair Lean Marketing Oy n Lean Startup -menetelmiä soveltava strateginen markkinointi- ja bränditoimisto. Kerromme monimutkaisista asioista yksinkertaisesti ja autamme tuotteistamaan hyvistä ideoista kannattavaa bisnestä.