Verkkokaupan perustaminen

Vie tuotteesi ja palvelusi sinne, missä asiakkaasi ovat

Yhä useampi kuluttajista haluaa tehdä ostoksia aikaan ja paikkaan katsomatta. Muutokset ostokäyttäytymisessä näkyvät verkkokaupan kasvussa – suomaalaisista jopa 60 % ostaa verkosta kuukausittain. Oma verkkokauppa on hyvä keino lisätä myyntiä kivijalkakaupan ohessa. Sen avulla testaat myös täysin uuden liikeidean potentiaalin ketterästi ja kustannustehokkaasti. 

Koulutuksesta saat hyvät valmiudet oman verkkokaupan perustamiseen. Opit, mitä verkkokauppaa perustaessa tulee huomioida ja mitkä tekijät vaikuttavat verkkokaupan menestykseen. Saat myös vinkkejä verkkokauppa-alustan hankintaan ja opit välttämään pahimmat sudenkuopat.

Koulutuksen sisältö

Koulutus räätälöidään toiveidenne mukaan seuraavista aihealueista:

  • Verkkokaupan perustamisen edellytykset
  • Alustavaihtoehdot (valmis kauppa vs. itsehallinnoitu alusta)
  • Facebook-kauppa
  • Maksutavat
  • Logistiikka
  • Verkkokaupan markkinointi

Koulutus voidaan toteuttaa eripituisina kokonaisuuksina tiettyjä teemoja painottaen. Pyydä tarjous!

Tume on kaikesta digitaalisesta innostuva markkinoinnin monitoimimies ja internetin early adopter, joka on tutustunut mm. Google- ja Facebook-mainontaan niiden ensimetreiltä lähtien. Tume on leppoisa lapinmies, joka on toiminut markkinoinnin kentällä yli vuosikymmenen ajan toimien muun muassa mainostoimistoissa ja verkkokauppabisneksessä erikoistuen digitaaliseen markkinointiin ja sen kehittämiseen.

Kysy lisää!
p. +358 40 069 0347 / tume@unfair.fi