Meille töihin?

Miksi Unfair?

Firma voi hyvin,
kun henkilöstö voi hyvin

Unfair on syntynyt rakkaudesta lajiin – halusta ravistella perinteistä mainosalaa ja tehdä asioita uudella tavalla. Siksi rakennamme yhdessä unelmien markkinointitoimistoa, jossa työntekijät ja asiakkaat voivat hyvin.

Tiedämme kokemuksesta, että pyöreää palikkaa on turha yrittää tunkea neliön muotoiseen reikään. Tiukkojen tehtävänkuvien sijaan meillä suositaan joustavia urapolkuja, joilla niin kokeneen konkarin kuin vasta uraansa aloittelevankin on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä juuri haluamaansa suuntaan.

Unfairin yrityskulttuuri on rakentunut avoimesta keskustelusta, rohkeista kokeiluista, laatukurista sekä tinkimättömästä asiakaslähtöisyydestä. Kun osaaminen ja arvomaailmat kohtaavat, on mahdollista saavuttaa yhdessä jotakin sellaista, mitä markkinointimaailmassa ei ole ennen nähty. Ehkä saamme tehdä siitä totta juuri sinun kanssasi – hae siis rohkeasti talliin!

Meille ihmiset ovat numero yksi:
Olemme Suomen paras työpaikka!

Saimme huhtikuussa 2022 tärkeän tunnustuksen siitä, että tärkein arvomme näkyy työntekijöillemme. Saavutimme yhdessä huikean 1. sijan valtakunnallisessa Great Place to Work® -kilpailussa. Sertifiointi on työntekijöiden organisaatiolle antama, kansainvälisesti arvostettu tunnustus hyvän työpaikan rakentamisesta. Sertifioinnin saa yritys, jonka Trust Index© on vähintään 65 %. Unfairin tulos on huikeat 99 % (edellisinä kahtena vuonna 98 %)! Lisäksi olimme Vuoden Työnantaja -kilpailun finalisti vuosina 2019 sekä 2020, ja vuonna 2020 saimme kisassa kunniamaininnan.

 

Unfair

Etsitkö työnantajaa tositarkoituksella?

Emme perusta pikasuhteista tai satunnaisista seikkailuista. Suhde toimii, kun kemiat kohtaavat ja molemmat tuovat toisistaan parhaat puolet esiin. On turha yrittää väittää, etteikö arki alallamme olisi väliin hektistä ja työpäivät pirstaleisia, mutta on meillä oikeesti aika kivaa!

Kurkista toimistomme arkeen!

Unfairin blogista