Creative

Hei sinä kokenut creative ✨ Tule meidän talliin!

Liini markkinointitoimisto Unfair etsii riveihinsä kokenutta ja monipuolista visuaalisen suunnittelun ammattilaista. Tarjolla on tallipaikka, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään laaja-alaisesti ammattitaitoasi sekä vauhdittamaan B2B- ja B2C-asiakkaidemme kasvua osana osaavaa ja mukavaa tiimiä.

Uudessa työssäsi Unfairin creativena saat käyttää luovuuttasi monipuolisesti! Pääset sekä sukeltamaan suuriin kokonaisuuksiin että upottamaan sormesi saveen. Työssäsi suunnittelet brändi- ja verkkosivustouudistuksia, konseptoit kampanjoita ja viet ne myös käytäntöön. Siksi toivomme, että olet sekä digi- että printtimaailmassa kotonasi kuin kala vedessä tai yksisarvinen taikamaailmassa.

Odotamme sinulta vahvaa visuaalista silmää, laatutietoisuutta ja kykyä ymmärtää, miten suunnitelmasi kokonaisuus tuottaa lisäarvoa asiakkaalle. Käytät sujuvasti Adobe Creative Cloud -ohjelmia ja hallitset visuaalisesti näyttävien sekä teknisesti toimivien PowerPoint-presentaatioiden suunnittelun. Mahtavaa on, jos sinulla on kokemusta myös liikkuvasta kuvasta.

Millaista työkaveria kaipaamme?

Joukkoomme sopii parhaiten tyyppi, joka ymmärtää aidosti asiakkaidemme liiketoimintaa ja välittää heidän menestymisestään. Viihdyt asiakasrajapinnassa ja osaat kertoa monimutkaisistakin asioista yksinkertaisesti. Sinulla on positiivinen sekä ratkaisukeskeinen asenne ja parhaaseen lopputulokseen pääsemiseksi uskallat rakentavasti haastaa sekä itseäsi että muita.

Toivomme, että kannat työkalupakissasi myös hyviä organisointitaitoja ja projektinjohdollista asennetta. Arvostat mahdollisuutta suunnitella ja priorisoida omaa työtäsi tehokkaasti ja itseohjautuvasti. Janoat oppia uutta ja jakaa osaamistasi niin asiakkaille kuin työkavereille.

Mitä osaamista toivomme sinulta?

Me Unfairilla uskomme joustaviin urapolkuihin ja haluamme, että jokaisella meillä on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä unelmiemme suuntaan. Joten vaikka rasti ei osuisikaan ihan jokaiseen toivomaamme ruutuun, älä suotta epäröi lähettää hakemustasi!

 • Kykyä suunnitella suuria kokonaisuuksia kuten brändi- ja verkkosivustouudistuksia sekä kampanjoita
 • Taitoa soveltaa asiakkaan brändiä johdonmukaisesti eri kanaviin ja suunnitella markkinointimateriaaleja digiin ja printtiin
 • Vahvaa osaamista Adobe Creative Could -ohjelmistoista
  • InDesign
  • Illustrator
  • Photoshop
  • After Effects tai Animate (plussaa!)
  • XD
 • Asiakaslähtöistä asennetta ja kykyä hallita useita projekteja samanaikaisesti
 • Intoa kehittää sekä omaa osaamista että Unfairin palveluvalikoimaa asiakkaiden tarpeisiin
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa – toinen kotimainen plussaa

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Mahtavat työkaverit ja Great Place to Work® -sertifioidun työpaikan Tampereen suurimmassa toimistossa
 • Osaavan ja nälkäisen tiimin, joka kehittää itseään jatkuvasti
 • Mahdollisuuden työskennellä kasvavien, kiinnostavien ja ennen kaikkea tyytyväisten asiakkuuksien parissa
 • Kokopäivätyön joustavilla työajoilla joko keskustassa sijaitsevalla konttorillamme tai etänä
 • Hellyyttä ja jatkuvaa rapsutusten kaipuuta toimistokoirilta
 • Syksyllä starttaavan 4+1-mallimme, jonka mukaan töitä tehdään maanantaista torstaihin ja perjantait on pyhitetty uuden oppimiselle sekä palautumiselle
 • Yhdessä henkilöstön kanssa rakennetun palkkamallimme mukaisen palkan ja edut, joihin voit tutustua täällä

❤️ Olet täysiverinen unfairilainen, jos pystyt ottamaan vastaan palautetta ja uskallat sanoa ajatuksesi rohkeasti ääneen. Liinissä markkinoinnissa tärkeintä on kyky oppia ja tehdä nopeita muutoksia, ja sitä odotamme myös sinulta. 

💔 Emme ole hyvä match, jos et ole valmis asettamaan itsenäisesti tavoitteita ja kantamaan vastuuta. Meillä ei ole tiukasti määrättyjä prosesseja tai tiukkaa hierarkiaa. Jos jäät odottamaan, että joku muu täyttää tai vapauttaa kalenteriasi, niin ei tapahdu – se sinun täytyy tehdä itse.

Jäikö vielä joku mietityttämään? Kysy lisää Henkalta (+358 40 524 8692, henri@unfair.fi) tai tutustu tuleviin tiimikavereihisi Henkkaan, Maaritiin, Marjukkaan, Rolloon, Sannaan ja Suviin.

Näin haet

 1. Lähetä hakemuksesi, cv:si ja työnäytteesi viimeistään 2.8.2021 osoitteeseen creative.rekry@unfair.fi. Otsikoi sähköpostisi ”creative”.
 2. Me palaamme asiaan mahdollisimman pian, mahdollisesti jo heinäkuun aikana!

Unfair – Unelmien markkinointitoimisto, jossa henkilöstö ja asiakkaat voivat hyvin 

Unfairilla pääset metsästämään epäreilua kilpailuetua. Meillä kehität markkinointia ja asiakkuuksia pintaa syvemmältä ja saat työkalupakkiisi rautaisen tujauksen liinin ja strategisen markkinoinnin menetelmiä. Unfairilla neljä asiaa ovat ylitse muiden: asiakkaan tyytyväisyys, tiimin tyytyväisyys, tuloksen teko ja oppimisen jano.