Wanted: Graafikkoharjoittelija

Etsimme talliimme nousevaa graafisen suunnittelun tähteä!

Olet visuaalisen suunnittelun tuleva ammattilainen, ja intohimosi on luoda mieleenpainuvaa ja erottuvaa markkinointiviestintää. InDesign, Illustrator ja Photoshop ovat sinulle peruskauraa, eivätkä Microsoft Office -ohjelmistotkaan ole lainkaan vieraita. Ymmärrät printti- ja digiympäristöjen haasteet sekä mahdollisuudet, ja olet aina innostunut oppimaan uutta.

Odotamme sinulta huolellisuutta ja tarkkuutta, oma-aloitteisuutta sekä ripeää työotetta. Osaat keskittyä hiomaan yksityiskohdat jiiriin mutta et pelkää miettiä suurta kuvaa. Toimit luontevasti osana tiimiä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn.

Me Unfairilla, Suomen ensimmäisessä liinin markkinoinnin toimistossa, tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi luovana suunnittelijana sekä työskennellä mahtavien asiakkaidemme ja konseptien parissa. Meillä saat paljon vastuuta mutta myös vapautta. Emme etsi yksisarvista tai yhden tempun ponia vaan hyväntuulista ja tiimiin sopivaa tyyppiä – tuo siis vapaasti osaamisesi esiin!

Jos yllä oleva luonnehdinta osui ja upposi sekä tykkäät meidän tavasta tehdä asioita, lähetä meille hakemus CV:n ja työnäytteiden kanssa mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti oikean tyypin löydyttyä!

Harjoittelu on palkallinen ja sen aloitus sekä kesto on sovittavissa erikseen. Toimistomme sijaitsee Tampereella. Työ on mahdollista tehdä osin etänä.

Hakemukset ja lisätiedot henri@unfair.fi, puh. 040 524 8692