Siirry sisältöön

Haussa AD!

Etsimme AD-jengin tueksi uutta tyyppiä silmää hivelevien ratkaisujen luomiseen!

Markkinointitoimisto Unfair ratsastaa ylpeydellä trendien ja tyylien aallonharjalla. Visuaalisina suunnittelijoina olemme kaupungin kovinta kastia – meitä tyylitietoisempia tyyppejä saa hakea. Tuomme asiakkaidemme visuaalisen ilmeen tähän päivään, ja tuotoksemme keräävät katseet, kestävät aikaa ja kasvattavat myyntiä. Tähän rekrysivuun nämä väittämät eivät tosin päde – selvää lienee, että näissäkin kaipaamme lisää käsiä nykyisten tueksi. Katso video Unfairin tarinasta:

Mitä siis olisi luvassa?

Tarjoamme sinulle kokopäivätyön liinin markkinoinnin keulapaikalta Tampereen keskustassa. Meiltä saat huippukivat työkaverit ja sitäkin mahtavampia asiakkaita. Pääset heti tositoimiin ja sinulla on mahdollisuus toteuttaa omaa osaamistasi sekä kehittää itseäsi haluamaasi suuntaan. Työtehtävä on vakituinen. Toivomme sinulta:

  • Laadukkaat työnäytteet, CV:n sekä perustelut, miksi juuri Unfair
  • Sosiaalisen ja huumorintajuisen luonteen
  • Innovatiivisia ja rohkeita ratkaisuja sekä visioita
  • Timanttisia tiimityöskentelytaitoja
Laita CV:si ja työnäytteesi kiireen vilkkaa osoitteeseen tume@unfair.fi. Palkkaamme tehtävään heti sopivan hahmon löydyttyä. Toivomme sinun aloittavan työssäsi mahdollisimman pian.
Unfair – Epäreilun kiva markkinointitoimisto Unfairilla pääset metsästämään epäreilua kilpailuetua. Meillä kehität markkinointia ja asiakkuuksia pintaa syvemmältä ja saat työkalupakkiisi rautaisen tujauksen liinin markkinoinnin menetelmiä. Unfairilla neljä asiaa ovat ylitse muiden: asiakkaan tyytyväisyys, tiimin tyytyväisyys, tuloksen teko ja oppimisen jano.