Siirry sisältöön

Haussa copywriter-harjoittelija

OLETKO SINÄ SEURAAVA COPYWRITER-HARJOITTELIJAMME?

Markkinointitoimisto Unfair etsii syksyksi näppärää, opintojensa loppusuoralla olevaa copywriter-harjoittelijaa. Haemme innostunutta tekstitaituria, jolta löytyy paloa ydinviestien kiteyttämiselle, osaamista monenkirjaviin teksteihin ja iloista tekemisen meininkiä.

Meillä ei tarvitse seisoskella toimettomana, vaan tositoimiin pääsee alusta alkaen. Pääset osallistumaan upeiden asiakkaidemme projekteihin ja suuntaamaan uraasi haluamallesi tielle.

Tarjoamme palkallisen työharjoittelun markkinointimaailman ytimessä Tampereen keskustassa ja mahdollisuuden työllistyä harjoittelujakson jälkeen. Vahva mentorointimme kirkastaa osaamisesi huippuunsa ja mankeloi sinut pedanttiin työtapaamme. Edellytämme sinulta viestinnän tai markkinoinnin koulutusta sekä laadukkaita kirjoitusnäytteitä.

Virittäydy Unfairin tunnelmaan katsomalla rekryvideomme tuosta yläpuolelta ja lukemalla blogi harjoittelusta Unfairilla. Lähetä meille hakemuksesi CV:n ja kirjoitusnäytteiden kera osoitteeseen johanna@unfair.fi viimeistään perjantaina 17.8. ja häikäise meidät osaamisellasi!