Siirry sisältöön

Haussa copywriter

Hoi huippukirjoittaja, copywriter-tiimimme etsii juuri sinua!

Markkinointitoimisto Unfair hakee joukkoonsa timanttista tekstitaitajaa. Kiikarissa on kokenut kirjoittaja, jonka sydän sykkii ydinviestien kiteyttämiselle ja laadukkaiden tekstien tuottamiselle. Meillä pärjää luova ja innostunut tyyppi, joka hallitsee monenkirjavat kirjoitustyylit eikä epäröi oikeakielisyydessä. Kurkkaa video meidän arjesta ja laita hakemusta tulemaan jo tänään!

Mitä olisi siis luvassa?

Tarjoamme sinulle kokopäivätyön liinin markkinoinnin keulapaikalta Tampereen keskustassa. Meiltä saat huippukivat työkaverit ja sitäkin mahtavampia asiakkaita. Pääset heti tositoimiin ja sinulla on mahdollisuus toteuttaa omaa osaamistasi sekä kehittää itseäsi haluamaasi suuntaan. Työtehtävä on vakituinen. Toivomme sinulta:

  • Laadukkaat työnäytteet, CV:n ja hakemuksen perusteluineen, miksi juuri Unfair
  • Vähintään kahden vuoden työkokemusta sisällöntuotannosta ja markkinoinnista
  • Sosiaalisen ja huumorintajuisen luonteen
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Timanttisia tiimityöskentelytaitoja
Laita hakemuksesi ja CV:si kiireen vilkkaa osoitteeseen riikka@unfair.fi. Palkkaamme tehtävään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme sinun aloittavan työssäsi mahdollisimman pian.
Unfair – Epäreilun kiva markkinointitoimisto
Unfairilla pääset metsästämään epäreilua kilpailuetua. Meillä kehität markkinointia ja asiakkuuksia pintaa syvemmältä ja saat työkalupakkiisi rautaisen tujauksen liinin markkinoinnin menetelmiä. Unfairilla neljä asiaa ovat ylitse muiden: asiakkaan tyytyväisyys, tiimin tyytyväisyys, tuloksen teko ja oppimisen jano.