Strategi

Etsimme talliimme strategia mahdollistamaan asiakkaidemme menestystä!

Haemme nyt mukavaan tiimiimme Tampereelle positiivista, ratkaisukeskeistä, digihenkistä ja ehdottoman bisneslähtöistä strategia mahdollistamaan asiakkaidemme menestystä. Tässä tehtävässä pääset syväsukeltamaan asiakkaidemme liiketoimintaan, rakentamaan digitaalisia ostopolkuja sekä suunnittelemaan myyntiä vauhdittavia sisältöjä, konsepteja ja kampanjoita. Etsimämme kultakimpale liikkuu sujuvasti strategiselta tasolta käytännön nippeleihin: liidaat asiakkuutta ja projektitiimejä, fasilitoit työpajoja sekä seuraat toimenpiteiden vaikuttavuutta tulosten parantamiseksi ideoiden uutta ja kehittäen prosesseja. Ymmärrät myös verkkosivujen ja digimainonnan logiikkaa. 

Arvostamme korkealle ymmärrystä

  • Modernista B2B-myynnistä
  • Tavoitteellisesta sisältömarkkinoinnista
  • Markkinoinnin automaatiosta

Toivomme

  • Asiakaslähtöistä asennetta
  • Kykyä hallita useita projekteja samanaikaisesti 
  • Ja tottakai intoa kehittää sekä omaa osaamista että Unfairin palveluvalikoimaa asiakkaiden tarpeisiin

Uskallat myös hyvällä tavalla haastaa niin omaa kuin asiakkaan ajattelua parhaan lopputulokseen saavuttamiseksi. Ihanteellinen tausta tehtävään on rakentunut esimerkiksi aiemman monipuolisen markkinoinnin ”kädet savessa” -tekemisen myötä. 

Tarjoamme mielellämme haasteita, oppia ja kasvun varaa, joten vaikka rasti ei osuisikaan ihan jokaiseen toivomaamme ruutuun, älä suotta epäröi lähettää hakemustasi! 

Joukkoomme sopii parhaiten tyyppi, joka ei brassaile alan termeillä vaan ymmärtää aidosti asiakkaidemme liiketoimintaa ja välittää heidän menestymisestään, viihtyy asiakasrajapinnassa, osaa kertoa monimutkaisistakin asioista yksinkertaisesti ja nostaa rohkeasti kissan tarvittaessa pöydälle. Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

❤️ Olet täysiverinen unfairilainen, jos pystyt ottamaan vastaan palautetta ja uskallat sanoa ajatuksesi rohkeasti ääneen. Liinissä markkinoinnissa tärkeintä on kyky oppia ja tehdä nopeita muutoksia, ja sitä odotamme myös sinulta.   

💔 Emme ole hyvä match, jos et ole valmis asettamaan itsenäisesti tavoitteita ja kantamaan vastuuta. Meillä ei ole tiukasti määrättyjä prosesseja tai tiukkaa hierarkiaa. Jos jäät odottamaan, että joku muu täyttää tai vapauttaa kalenteriasi, niin ei tapahdu – se sinun täytyy tehdä itse.

Meillä saat mahtavat työkaverit; osaavan ja nälkäisen tiimin, joka kehittää itseään jatkuvasti sekä mahdollisuuden työskennellä kasvavien ja kiinnostavien asiakkuuksien parissa, modernin ja joustavan työpaikan yrityksessä, jossa työntekijöistä aidosti välitetään. Kirsikkana kakussa saat hellyyttä ja jatkuvaa rapsutusten kaipuuta toimistokoiriltamme. Tutustu henkilöstöetuihimme täällä.

Näin haet: Jos mielenkiintosi heräsi, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Unfairista työnantajana sekä työn yksityiskohdista.   Hakuaika paikkaan on normaalia pidempi, koska kesä. Jos haet heti, ehdimme  edetä asiassa jo kesäkuussa. Jatkamme prosessin edistämistä pitkin kesää.  Lisätietoja paikasta antaa  rekrykumppanimme  Emppu 16.-30.6. (emppu@porkkanajakeppi.fi), puh. 0400 710 141, Katri 16.7. asti (katri@porkkanajakeppi.fi), p. 045 125 5703 ja Kaisa 19.7. alkaen (kaisa@porkkanajakeppi.fi), puh. 044 588 6109. Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta  8.8.2021 mennessä.  

p.s. 

Virittäydy Unfairin tunnelmaan ja tutustu tuleviin työkavereihisi vaikkapa lukemalla esittelyt Juusosta, Henkasta ja Mariasta sekä lataamalla Liinin markkinoinnin eBook.

Unfair – Unelmien markkinointitoimisto, jossa henkilöstö ja asiakkaat voivat hyvin 

Unfairilla pääset metsästämään epäreilua kilpailuetua. Meillä kehität markkinointia ja asiakkuuksia pintaa syvemmältä ja saat työkalupakkiisi rautaisen tujauksen liinin ja strategisen markkinoinnin menetelmiä. Unfairilla neljä asiaa ovat ylitse muiden: asiakkaan tyytyväisyys, tiimin tyytyväisyys, tulosten teko ja oppimisen jano.