Wanted: Graafinen suunnittelija (Tampere)

Etsimme talliimme kokenutta graafista suunnittelijaa

Liini markkinointitoimisto Unfair hakee talliinsa kokenutta ja monipuolista graafisen suunnittelun ammattilaista. Meillä pääset hyödyntämään ja kehittämään laaja-alaisesti ammattitaitoasi sekä vauhdittamaan B2B- ja B2C-asiakkaidemme kasvua osana osaavaa ja mukavaa tiimiä. Työ alkaa heti oikean tyypin löytyessä.

Uudessa työssäsi pääset käyttämään luovuuttasi ja suunnittelemaan monipuolisesti materiaaleja eri kanaviin. Työtehtäviisi kuuluu mm. digiaineistojen, printtiaineistojen ja myyntimateriaalien tuotannot sekä trafikointi. Osallistut myös verkkosivu- ja brändiuudistuksiin sekä kampanjoiden konseptointiin ja suunnitteluun.

Sinulla on vahva visuaalinen silmä, arvostat laatua ja ymmärrät, miten suunnittelemasi kokonaisuus tuottaa lisäarvoa asiakkaalle. Käytät sujuvasti Adobe Creative Cloud -ohjelmia, olet tuottanut materiaalia eri somekanaviin ja bannerimainonnan eri muodot ovat sinulle tuttuja. Hallitset myös visuaalisesti näyttävien ja teknisesti toimivien PowerPoint-presentaatioiden suunnittelun. Eduksi on, jos sinulla on kokemusta myös videoeditoinnista ja/tai animoinnista.

Millaista työkaveria kaipaamme?
Joukkoomme sopii parhaiten tyyppi, joka ymmärtää aidosti asiakkaidemme liiketoimintaa ja välittää heidän menestymisestään. Viihdyt asiakasrajapinnassa ja osaat kertoa monimutkaisistakin asioista yksinkertaisesti. Sinulla on positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne, joten parhaaseen lopputulokseen pääsemiseksi uskallat rakentavasti haastaa sekä itseäsi että muita.

Omaat hyvät organisointitaidot ja projektinjohdollisen asenteen. Arvostat mahdollisuutta suunnitella ja priorisoida omaa työtäsi tehokkaasti ja itseohjautuvasti. Janoat oppia uutta ja jakaa osaamistasi niin asiakkaille kuin työkavereille.

Mitä osaamista toivomme sinulta?
Me Unfairilla uskomme joustaviin urapolkuihin, jotta jokaisella meillä on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä juuri haluamaamme suuntaan. Joten vaikka rasti ei osuisikaan ihan jokaiseen toivomaamme ruutuun, elä suotta epäröi lähettää hakemustasi!

 • Kokemusta markkinointimateriaalien suunnittelusta digiin ja printtiin
 • Vahvaa osaamista Adobe Creative Could -ohjelmistoista
  • InDesign
  • Illustrator
  • Photoshop
  • After Effects tai Animate (plussaa!)
  • XD
 • Näyttöä myynnillisten verkkosivustojen suunnittelusta
 • Taitoa soveltaa asiakkaan brändiä johdonmukaisesti eri kanaviin
 • Asiakaslähtöistä asennetta ja kykyä hallita useita projekteja samanaikaisesti
 • Intoa kehittää sekä omaa osaamista että Unfairin palveluvalikoimaa asiakkaiden tarpeisiin
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa – toinen kotimainen plussaa

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Mahtavat työkaverit ja työpaikan yrityksessä, jossa työntekijöistä aidosti välitetään
 • Osaavan ja nälkäisen tiimin, joka kehittää itseään jatkuvasti
 • Mahdollisuuden työskennellä kasvavien ja kiinnostavien asiakkuuksien parissa yhdessä markkinoinnin eri osa-alueiden asiantuntijoiden kanssa
 • Kokopäivätyön joustavilla työajoilla joko keskustassa sijaitsevalla konttorillamme tai etänä
 • Hellyyttä ja jatkuvaa rapsutusten kaipuuta toimistokoirilta
 • Yhdessä henkilöstön kanssa rakennetun palkkamallimme mukaisen palkan ja edut, joihin voit tutustua täällä.

Olet täysiverinen unfairilainen, jos pystyt ottamaan vastaan palautetta ja uskallat sanoa ajatuksesi rohkeasti ääneen. Liinissä markkinoinnissa tärkeintä on kyky oppia ja tehdä nopeita muutoksia, ja sitä odotamme myös sinulta. 

💔 Emme ole hyvä match, jos et ole valmis asettamaan itsenäisesti tavoitteita ja kantamaan vastuuta. Meillä ei ole tiukasti määrättyjä prosesseja tai tiukkaa hierarkiaa. Jos jäät odottamaan, että joku muu täyttää tai vapauttaa kalenteriasi, niin ei tapahdu – se sinun täytyy tehdä itse.

Näin haet

Innostuitko? Juttele avoimesta tehtävästä MarkkinointiKollektiivin rekrybotin kanssa, niin selvitetään, kannattaisiko meidän tutustua lisää. Rekrybotin kanssa juteltuasi MarkkinointiKollektiivi ottaa sinuun yhteyttä ja voitte keskustella tarkemmin roolista ja soveltuvuudestasi tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä

Heräsikö kysyttävää? Hienoa! Lisätietoja voit kysyä Tarulta ma 3.5 ja ke 5.5. klo 9–10 (puh. 0400 806 379).

p.s.

Virittäydy Unfairin tunnelmaan ja tutustu AD-tiimimme lukemalla Kuukauden unfairilainen -esittelyt Henkasta, Suvista, Marjukasta, Maaritista, Rollosta ja Sannasta sekä lataamalla Liinin markkinoinnin eBook.

Unfair – Unelmien markkinointitoimisto, jossa henkilöstö ja asiakkaat voivat hyvin

Unfair on syntynyt rakkaudesta lajiin – halusta ravistella perinteistä mainosalaa ja tehdä asioita uudella tavalla. Siksi rakennamme yhdessä unelmien markkinointitoimistoa, jossa työntekijät ja asiakkaat voivat hyvin. Tänä vuonna olimme Great Place to Work -sarjamme 3. paras työpaikka koko Suomessa.

Meillä pääset metsästämään epäreilua kilpailuetua sekä kehittämään markkinointia ja asiakkuuksia pintaa syvemmältä. Samalla saat työkalupakkiisi rautaisen kattauksen liinin ja strategisen markkinoinnin menetelmiä. Unfairilla neljä asiaa ovat ylitse muiden: asiakkaan tyytyväisyys, tiimin tyytyväisyys, tuloksen teko ja oppimisen jano.