Made in Unfair

Epäreilua kilpailuetua

Strateginen brändi- ja markkinointitoimisto

Jos mielimme aidosti oivaltaa loppuasiakkaan aivoituksia, on heidän bisnekseensä tutustuttava pintaa syvemmältä. Emme lähde liikkeelle sloganista, vaan liiketoimintamallista ja arvon tuottamisesta.

Unfairin sydän on The Lean Startup -menetelmiin perustuva liini markkinointi. Autamme yrityksiä uudistumaan sekä kehittämään markkinointia ja myyntiä entistä asiakaslähtöisemmin ja ketterämmin. Toisin sanoen kertomaan monimutkaisista asioista yksinkertaisesti ja tekemään liiketoimintastrategia näkyväksi kaikessa toiminnassa.

Peräänkuulutamme markkinoinnilta yhä vahvempaa liiketoimintaymmärrystä ja strategista roolia päätöksenteossa. Teemme töitä tukevasti samalla puolella pöytää asiakkaidemme johtoryhmän sekä markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten kanssa. Monille asiakkaistamme olemme strateginen luottosparraaja ja ulkoistettu markkinointiosasto jatkuvalla kumppanuusmallilla.

Emme tyydy tekemään sitä, mitä pyydetään – vaan sen, mitä aidosti tarvitaan.

psssst… Lue lisää The Lean Startup -filosofiasta ja lataa liinin markkinoinnin eBook!

Palvelumme

Tuotamme epäreilua kilpailuetua liineillä menetelmillä

Strategia & Konseptointi

Mitä maailma menettäisi, jos yrityksesi katoaisi kartalta? Tämä on kysymys, jonka sijoittajat usein esittävät startupeille, ja jonka aina esitämme asiakkaillemme.

Uskomme arvopohjaiseen ajatteluun ja merkityksellisen mission voimaan. Vahva Why on ensimmäinen asia, joka erottaa sinut kilpailijoista. Se rakentaa ja vaalii yrityksesi mainetta lisäämällä luottamusta niin henkilöstössä kuin asiakkaissa.

Unfairin liinin markkinoinnin mallissa kirkastetaan epäreilu kilpailuetu, kysytään ja opitaan asiakkailta sekä hiotaan asiakaslupaus täydeksi timantiksi. Ideat testataan ensin kevyesti ja skaalataan lopuksi koko komeuteensa.

Kun koko kokonaisuus vielä tarinallistetaan ja visualisoidaan mieleenpainuvaksi Yhden yön ihme -strategiakuvaksi, koko henkilöstö sisäistää yrityksen suunnan ja osaa kertoa yhdenmukaista viestiä eteenpäin.

Lue lisää blogistamme

Tutustu!

Yhden yön ihme – strategiakuva

Lue lisää Yhden yön ihmeestä

Branding & Design

Lopahtiko logo, takkuaako tunnusvärit tai typografia? Vahva brändi on kuin vanha tuttu, joka ilahduttaa aina, kun tavataan. Se kertoo, kuka olet, mihin uskot, ja mitä asiakkaasi voivat tuotteiltasi ja palveluiltasi odottaa. Teemme näkyväksi sen, mikä tekee bineksestäsi ainutlaatuisen. Suunnittelemme erottuvan brändi-identiteetin ja yritysilmeen, joka saa asiakkaat rakastumaan yritykseesi ja suosittelemaan sitä onnellisena eteenpäin.

Lue lisää blogistamme

Viestintä & PR

On turha huutaa, jos kukaan ei kuuntele. Samaistuttavat tarinat ovat yrityksesi kantava voima, joka heijastuu positiivisesti niin myyntiin, markkinointiin kuin maineeseen. Kiteytämme missä yrityksesi on parempi kuin kilpailijat ja puhuttelemme kohderyhmiä heidän omalla kielellään. Terävöitämme tekstin, sparraamme pitchauksessa sekä huolehdimme aktiivisesta media- ja sidosryhmäviestinnästä.

Lue lisää blogistamme

Digimarkkinointi & Web

Osaatko sanoa, paljonko markkinointi todellisuudessa tuo kauppaa? Digitaalinen markkinointi tähtää myynnin kasvattamiseen mittarointi ja asiakasymmärrys edellä. Toteutamme datavetoisia webbisivustoja, verkkokauppoja ja digikampanjoita. Kiritämme näkyvyyttäsi Googlessa ja sosiaalisessa mediassa sekä lämmitämme liidejä markkinoinnin automaatiolla, kunnes ne sihisevät kuumina myynnin tarjottimella.

Lue lisää blogistamme

Tutustu!

Yhden yön ihme – strategiakuva

Lue lisää Yhden yön ihmeestä