Siirry sisältöön

Barona Group

Tulevaisuuden työelämän moniottelija

Barona Group on tulevaisuuden työelämän ja henkilöstöratkaisujen moniottelija, joka tuottaa nopealla sykkeellä uusia tuotteita ja palveluja. Unfair toteutti myyjille pitching-valmennuksen, vastasi uusien tuotteiden ja palvelujen ydinviestin ja kilpailuetujen kiteyttämisestä sekä tarinallisti ja visualisoi myyntimateriaalit ketterää Design Sprint-ajattelua hyödyntäen.

ASIAKAS

WWW

Barona Group

baronagroup.fi

Pitchauksesta tukea myyjille – Barona Group vauhdittaa menoa startup-kentän keinoin

Viikkoa

2

Pitchiä

8

Halu kommunikoida omista palveluista paremmin johdatti Barona Group Oy:n pitchauksen pariin. Tulevaisuuden työelämän ja henkilöstöratkaisujen moniottelija päätti hakea myyntivalmennukseen mallia startup-skenestä. Unfairin kokeneissa käsissä konsernin myyjistä kuoritaan pesunkestäviä pitchaajia.

Startup-ajattelusta mallia konsernin arkeen

Pitchausvalmennukselle oli Barona Groupilla selvä tarve. Jalosen mukaan yli kymmenellä eri toimialalla vaikuttavalla konsernilla oli jatkuva pula ajantasaisista myyntimateriaaleista. Myyjät kolkuttivat yhtä mittaa markkinoinnin ovea kättä pidemmän perässä.

– Laskin hiljan, että koko konsernin palvelukuvausten päivitys olisi vienyt kerralla kuusi kuukautta, jonka jälkeen projektin olisi saanut aloittaa taas alusta, toteaa Jalonen.

Markkinointiosaston pinteelle löytyi ratkaisu startup-kentältä. Sen sijaan, että markkinointitiimi määrittää kunkin palvelun kohderyhmät, arvolupauksen ja asiakkaan kokeman arvon, päätettiin tehtävä antaa myyjien pureskeltavaksi. Apuun kutsuttiin Unfairin kokeneet pitchauksen valmentajat, Johanna ja Taru. Ketterää Design Sprint-ajattelua hyödyntäen valmiit myyntimateriaalit rakennettiin kahdeksalle eri tuotteelle vain parissa viikossa.

– Unfairin kanssa meillä yhdistyy sama arvomaailma sekä tekemisen syke. Heti kättelyssä tuli tunne, että Unfair ymmärtää meidän ekosysteemiä, toteaa Jalonen.

Lue lisää

Unfairin osalta liinin markkinoinnin lupaus on selvästi lunastettu. Tekeminen on startupmaisen joustavaa. Asioita tapahtuu nopeasti, järkevillä kustannuksilla ja äärimmäisellä ammattitaidolla. Unfairin kanssa oli helppoa työskennellä, meillä yhdistyy sama arvomaailma sekä tekemisen syke. Heti kättelyssä tuli tunne, että Unfair ymmärtää meidän ekosysteemiä.

- Anna Jalonen, markkinointipäällikkö

HERÄSIKÖ KIINNOSTUKSESI? OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Emme perusta pikasuhteista tai satunnaisista seikkailuista. Suhde toimii, kun kemiat kohtaa ja molemmat tuovat toisistaan parhaat puolet esiin. Ei mekään toki täydellisiä olla - heikkoudet tuppaa puuttumaan.

Kiinnostuitko? Lähetä meille viesti!

Kiitoksia viestistäsi :o)
Hups! Jotain meni pieleen lomakkeen lähetyksessä. Lähetä viestiä unfair@unfair.fi