Siirry sisältöön

Barona Group

Tulevaisuuden työelämän moniottelija

Rohkeiden yritysten yhteisönä tunnettu Barona Group on Suomen työelämän ja henkilöstöratkaisujen johtava konserni. Halu kommunikoida omista palveluista paremmin johdatti baronalaiset yhteistyöhön Unfairin kanssa. Tulevaisuuden työelämän ja henkilöstöratkaisujen moniottelija päätti hakea myyntivalmennukseen mallia startup-kentältä. Unfairin workshopeissa konsernin myyjistä kuorittiin pesunkestäviä pitchaajia. Tuloksena saatiin parasta mahdollista myyntimateriaalia, ainutlaatuista esiintymiskokemusta sekä tehokasta tuote- ja palvelukoulutusta.

ASIAKAS

PVM

WWW

Barona Group

06/2016

baronagroup.fi

Pitchauksesta tukea myyjille – Barona Group vauhdittaa menoa startup-kentän keinoin

Halu kommunikoida omista palveluista paremmin johdatti Barona Group Oy:n pitchauksen pariin. Tulevaisuuden työelämän ja henkilöstöratkaisujen moniottelija päätti hakea myyntivalmennukseen mallia startup-skenestä. Unfairin kokeneissa käsissä konsernin myyjistä kuoritaan pesunkestäviä pitchaajia.

Startup-ajattelusta mallia konsernin arkeen

Pitchausvalmennukselle oli Barona Groupilla selvä tarve. Jalosen mukaan yli kymmenellä eri toimialalla vaikuttavalla konsernilla oli jatkuva pula ajantasaisista myyntimateriaaleista. Myyjät kolkuttivat yhtä mittaa markkinoinnin ovea kättä pidemmän perässä.

– Laskin hiljan, että koko konsernin palvelukuvausten päivitys olisi vienyt kerralla kuusi kuukautta, jonka jälkeen projektin olisi saanut aloittaa taas alusta, toteaa Jalonen.

Markkinointiosaston pinteelle löytyi ratkaisu startup-kentältä. Sen sijaan, että markkinointitiimi määrittää kunkin palvelun kohderyhmät, arvolupauksen ja asiakkaan kokeman arvon, päätettiin tehtävä antaa myyjien pureskeltavaksi. Apuun kutsuttiin Unfairin kokeneet pitchauksen valmentajat, Johanna ja Taru.

– Unfairin kanssa meillä yhdistyy sama arvomaailma sekä tekemisen syke. Heti kättelyssä tuli tunne, että Unfair ymmärtää meidän ekosysteemiä, toteaa Jalonen.

Lue lisää

”Unfairin osalta liinin markkinoinnin lupaus on selvästi lunastettu. Tekeminen on startupmaisen joustavaa. Asioita tapahtuu nopeasti, järkevillä kustannuksilla ja äärimmäisellä ammattitaidolla. Unfairin kanssa oli helppoa työskennellä, meillä yhdistyy sama arvomaailma sekä tekemisen syke. Heti kättelyssä tuli tunne, että Unfair ymmärtää meidän ekosysteemiä.”

- Anna Jalonen / Markkinointipäällikkö, Barona Group Oy

HERÄSIKÖ KIINNOSTUKSESI? OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Emme perusta pikasuhteista tai satunnaisista seikkailuista. Suhde toimii, kun kemiat kohtaa ja molemmat tuovat toisistaan parhaat puolet esiin. Ei mekään toki täydellisiä olla - heikkoudet tuppaa puuttumaan.

Kiinnostuitko? Lähetä meille viesti!

Kiitoksia viestistäsi :o)
Hups! Jotain meni pieleen lomakkeen lähetyksessä. Lähetä viestiä unfair@unfair.fi