Siirry sisältöön

Finsilva

Suomalaisen metsätalouden edelläkävijä

Finsilva on suomalainen vakaa ja vastuullinen suomalainen metsäosaaja. Yrityksen kuvankauniit rantatontit ja tuottavat metsätilat sijaitsevat elinvoimaisissa metsissä, joita on hoidettu asiantuntevasti vaalien jo yli 100 vuoden ajan. Finsilvan brändiä lähdettiin kirkastamaan ja tonttikauppaa vauhdittamaan brändistrategian sekä markkinoinnin ja viestinnän suunnittelun ja ketterien kokeilujen kautta.

ASIAKAS

PVM

WWW

Finsilva Oyj

05/2015

finsilva.fi

WWW-UUDISTUS TUPLASI FINSILVAN SIVUSTON KÄVIJÄMÄÄRÄN

Uniikit vierailut
sivustolla

+76%

Sessioiden
määrä

+71%

– Halusimme verkkosivut, jotka tukevat myyntiä ja joita voimme esitellä ylpeydellä. Aikaisempi markkinointityö Unfairin kanssa on näkynyt positiivisesti myynnissämme, joten he olivat luonnollinen valinta myös verkkosivu-uudistuksen toteuttajaksi, Finsilvan maankäyttöasiantuntija Jukka Suhonen toteaa.
Sivusto suunniteltiin tukemaan myyntiä, mitattavuutta ja brändimielikuvaa

Suhosen mukaan mökkitonttikauppa on pitkäjänteistä ja haastavaa työtä, jossa mielikuvamarkkinointi ja ostofiilisten herättely ovat tärkeässä roolissa.

– Tuotettamme ei voi käsin kosketella eikä niitä osteta hetken mielijohteesta. Yksi haasteistamme onkin ollut tunnistaa ja tavoittaa potentiaaliset tontinostajat entistä aikaisemmassa vaiheessa.

Konseptoinnin tueksi toteutettiin kattava SEO & Google Adwords -analyysi. Tulosten pohjalta selvisi, millä hakusanoilla kävijät ovat tähän asti ovat löytäneet sivuille, mitä tietoa he etsivät ja miten sivustolla käyttäytyvät. Samalla paljastui, missä tilanteissa ja miksi ostopolku mahdollisesti katkesi.

– Uudistuksen myötä sivuston kävijämäärä ja sivustolla vietetty aika ovat yli kaksinkertaistuneet. Mittaroinnin ansiosta näemme nyt, mitkä kanavat toimivat parhaiten, mitkä kohteemme kiinnostavat eniten ja kuinka paljon sivujemme kautta ohjautuu liidejä edelleen välittäjille.

Lue lisää

”Unfairilta saamme nopeasti toimivia, valmiita suunnitelmia, jotka kumppanimme on vienyt ammattitaidolla käytäntöön. Tonttimyyntimme on yhteistyön myötä kasvanut merkittävästi.”

- Jukka Suhonen / Maankäyttöasiantuntija, Finsilva Oyj

HERÄSIKÖ KIINNOSTUKSESI? OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Emme perusta pikasuhteista tai satunnaisista seikkailuista. Suhde toimii, kun kemiat kohtaa ja molemmat tuovat toisistaan parhaat puolet esiin. Ei mekään toki täydellisiä olla - heikkoudet tuppaa puuttumaan.

Kiinnostuitko? Lähetä meille viesti!

Kiitoksia viestistäsi :o)
Hups! Jotain meni pieleen lomakkeen lähetyksessä. Lähetä viestiä unfair@unfair.fi