Siirry sisältöön

Finsilva

Suomalaisen metsätalouden edelläkävijä

Finsilva on Suomen suurimpia metsänomistajia, jonka mökkivalmiit rantatontit sijaitsevat alle tunnin automatkan keskeisistä kasvukeskuksista. Unfair on vuodesta 2015 toiminut Finsilvan strategisena kumppanina ja ulkoistettuna markkinointiosastona niin printissä, digissä kuin sisältö-, some- ja tapahtumamarkkinoinnissa.

ASIAKAS

WWW

Finsilva Oyj

finsilva.fi

WWW-UUDISTUS NELINKERTAISTI LIIDIEN MÄÄRÄN

Uniikit vierailut
sivustolla

+76%

Kerätyt
liidit

+400%

– Halusimme verkkosivut, jotka tukevat myyntiä ja joita voimme esitellä ylpeydellä. Aikaisempi markkinointityö Unfairin kanssa on näkynyt positiivisesti myynnissämme, joten he olivat luonnollinen valinta myös verkkosivu-uudistuksen toteuttajaksi, Finsilvan maankäyttöasiantuntija Jukka Suhonen toteaa.

Suhosen mukaan mökkitonttikauppa on pitkäjänteistä ja haastavaa työtä, jossa mielikuvamarkkinointi ja ostofiilisten herättely ovat tärkeässä roolissa.

– Tuotettamme ei voi käsin kosketella eikä niitä osteta hetken mielijohteesta. Yksi haasteistamme onkin ollut tunnistaa ja tavoittaa potentiaaliset tontinostajat entistä aikaisemmassa vaiheessa.

Mittarointi mahdollistaa jatkuvan parantamisen

Sivustouudistuksessa keskityttiin erityisesti käyttäjäpolkujen rakentamiseen sekä käytettävyyden ja mitattavuuden parantamiseen. Konseptoinnin tueksi toteutettiin kattava lähtökohta-analyysi taustahaastettelujen, hakukonenäkyvyyden sekä Google Adwords -kampanjoiden tuottaman datan perusteella. Tulosten pohjalta selvisi, millä hakusanoilla kävijät ovat tähän asti ovat löytäneet sivuille, mitä tietoa he sielä etsivät ja miten sivustolla käyttäytyvät. Samalla paljastui, missä tilanteissa ja miksi ostopolku mahdollisesti katkesi.

– Uudistuksen myötä sivuston kävijämäärä ja sivustolla vietetty aika ovat yli kaksinkertaistuneet. Mittaroinnin ansiosta näemme nyt, mitkä kanavat toimivat parhaiten, mitkä kohteemme kiinnostavat eniten ja kuinka paljon sivujemme kautta ohjautuu liidejä edelleen välittäjille.

Unfair vastaa myös Google Adwords- ja some-kampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta.

Lue lisää

Unfairilta saamme nopeasti toimivia, valmiita suunnitelmia, jotka kumppanimme on vienyt ammattitaidolla käytäntöön. Tonttimyyntimme on yhteistyön myötä kasvanut merkittävästi.

- Jukka Suhonen / Maankäyttöasiantuntija, Finsilva Oyj

HERÄSIKÖ KIINNOSTUKSESI? OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Emme perusta pikasuhteista tai satunnaisista seikkailuista. Suhde toimii, kun kemiat kohtaa ja molemmat tuovat toisistaan parhaat puolet esiin. Ei mekään toki täydellisiä olla - heikkoudet tuppaa puuttumaan.

Kiinnostuitko? Lähetä meille viesti!

Kiitoksia viestistäsi :o)
Hups! Jotain meni pieleen lomakkeen lähetyksessä. Lähetä viestiä unfair@unfair.fi