Siirry sisältöön

Heka Oy

Turvallista ja laadukasta asumista

Helsingin kaupungin asunnot Oy omistaa 47 000 ARA-vuokra-asuntoa, joiden isännöinnistä ja huollosta vastaa 21 alueyhtiötä. Unfairin Yhden yön ihme -bootcampilla Hekan strategia kirkastettiin yhdeksi kuvaksi, jonka avulla toiminnasta on helppo kertoa eri sidosryhmille. Unfair on myös vastannut Hekan brändi-ilmeen freesauksesta.

ASIAKAS

WWW

Heka Oy

hekaoy.fi

Hyvästi Powerpoint – Hekan strategiakuvassa näkyy asumisen monipuolisuus

– Emme halunneet pitää yhteistyökumppaneillemme tunnin kalvosulkeisia siitä, mitä teemme ja miksi.

Ratkaisuna Helsingin kaupungin asunnot Oy, Heka, osallistui Unfairin Yhden yön ihme -bootcampille ja sai tehokkaasti viilattua strategiansa yhdeksi kuvaksi.

Toimiva sisältö ja miellyttävä ulkoasu

24 tuntia kestäneellä bootcampilla käytiin avointa ja vilkasta keskustelua tekemisen luonteesta ja tavoitteista. Päämääränä ei ollut niinkään muuttaa Hekan strategiaa vaan löytää uusia tapoja kertoa organisaation toiminnasta tiiviisti.

– Unfairin laatimassa strategiakuvassa näkyy Hekan aiempia materiaaleja paremmin se, mitä haluamme asiakkaillemme tuoda ja miten erotumme kilpailijoista, Saarholma sanoo.

Informatiivisen sisällön lisäksi ulkoinen ilme saa Hekalta kiitosta. Yhtiö aikookin hyödyntää kuvan visuaalista puolta esimerkiksi julisteissa.

– Valmis strategiakuva on viety nopeasti työntekijöiden ja muiden sidosryhmien nähtäville. Näytin kuvaa eräässä johtajatilaisuudessa, ja huoneeseen laskeutui syvä hiljaisuus. Kaikki pitivät ideaa tosi hyvänä ja kysyivät, kuka tämän on toteuttanut. Ilmassa taisi olla pientä kateuttakin, Jaana Närö nauraa.

Lue lisää

Yhden yön ihmeessä saimme niin paljon tehtyä lyhyessä ajassa, että se tuntui oikealta ihmeeltä. Strategiakuva tulee nimensä mukaisesti valmiiksi yhdessä yössä. Unfair sparrasi ja töni meitä luontevasti eteenpäin. Bootcampilla ryhmäydyimme myös johdon kesken uudella tavalla.

- Mirka Saarholma, asiakkuusjohtaja

HERÄSIKÖ KIINNOSTUKSESI? OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Emme perusta pikasuhteista tai satunnaisista seikkailuista. Suhde toimii, kun kemiat kohtaa ja molemmat tuovat toisistaan parhaat puolet esiin. Ei mekään toki täydellisiä olla - heikkoudet tuppaa puuttumaan.

Kiinnostuitko? Lähetä meille viesti!

Kiitoksia viestistäsi :o)
Hups! Jotain meni pieleen lomakkeen lähetyksessä. Lähetä viestiä unfair@unfair.fi