Siirry sisältöön

Herrala

Sydän suomalaista puuta

Koskisen-konserniin kuuluva Herrala valmistaa laadukkaita koteja, joiden sydän on suomalaista puuta. Unfair on vastannut Herrala-talomallistojen lanseerauksesta ja markkinointimateriaalien tuottamisesta vuodesta 2015. Toimeksiannot ovat sisältäneet mm. verkkosivujen suunnittelua ja toteutusta, kampanjasuunnittelua digiin ja printtiin, videotuotantoa sekä tapahtumamarkkinointia.

ASIAKAS

WWW

Herrala

herrala.fi

Herrala-talomallistot lanseerattiin raikkaalla otteella

Herrala suunnittelee moderneja talomallistoja tiiviiseen kaupunkirakentamiseen. Uutta asiakaskuntaa tunnetulle kotimaiselle talovalmistajalle lähdettiin tavoittelemaan strategisen viestin kiteyttämisellä ja monikanavaisella markkinointiviestinnällä.

– Herrala-kodit on suunniteltu etenkin etenkin nuorelle rakentajakunnalle. Siksi lähdimme hakemaan raikkautta ja helppoa lähestyttävyyttä myös markkinoinnissa, kertoo suomalaiseen Koskisen konserniin kuuluvan Herralan markkinointipäällikkö Sanni Pietiäinen.

Hyvin tehty pohjatyö ihastutti

Unfairille tyypilliseen tapaan markkinointia lähdettiin rakentamaan yhdessä asiakkaan avainhenkilöiden ja malliston suunnitelleen arkkitehdin kanssa. Herralan toiveena oli, että toteutuksessa yhdistettäisiin sopivassa suhteessa niin verkkoavideota kuin printtiä.

– Unfair teki vaikutuksen jo alkupalaverissa. Hyvin tehty pohjatyö ihastutti ja yhteinen visio syntyi vauhdilla. Pidimme siitä, kuinka nopeasti he pääsivät jyvälle liiketoiminnastamme ja siitä, mitä toteutukselta haimme. Kaikki toteutui sovitusti, toteaa Pietiäinen.

 

Unfair teki vaikutuksen jo alkupalaverissa. Hyvin tehty pohjatyö ihastutti ja yhteinen visio syntyi vauhdilla. Pidimme siitä, kuinka nopeasti he pääsivät jyvälle liiketoiminnastamme ja siitä, mitä toteutukselta haimme.

- Sanni Pietiäinen, markkinointipäällikkö

HERÄSIKÖ KIINNOSTUKSESI? OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Emme perusta pikasuhteista tai satunnaisista seikkailuista. Suhde toimii, kun kemiat kohtaa ja molemmat tuovat toisistaan parhaat puolet esiin. Ei mekään toki täydellisiä olla - heikkoudet tuppaa puuttumaan.

Kiinnostuitko? Lähetä meille viesti!

Kiitoksia viestistäsi :o)
Hups! Jotain meni pieleen lomakkeen lähetyksessä. Lähetä viestiä unfair@unfair.fi