Siirry sisältöön

J.Rinta-
Jouppi

Rehtiä ja reipasta autokauppaa

J.Rinta-Jouppi Oy on Suomen suurimpiin lukeutuva ulottuva autoliikeketju, joka edustaa lukuisia johtavia automerkkejä ja on tunnettu erittäin laajasta vaihtoautovalikoimastaan. Unfairin kanssa yhteistyö starttasi digimarkkinoinnin strategisella suunnittelulla, minkä jälkeen Unfair on toiminut kumppanina mm. brändiuudistuksessa, hakukonemarkkinoinnin tehostamisessa ja sisältömarkkinoinnissa.

ASIAKAS

WWW

J. Rinta-Jouppi Oy

rintajouppi.fi

”Halusimme löytää kumppanin, joka on digimarkkinoinnin ammattilainen”

Moni uuden auton ostaja etsii yhä useammin unelmiensa menopelin netistä. J. Rinta-Jouppi päätti laittaa digimarkkinointinsa kerralla kuntoon ja pestasi suunnannäyttäjäksi Unfairin.

– Halusimme löytää kumppanin, joka on digimarkkinoinnin ammattilainen. Kaipasimme näkemystä siihen, miten meidän tulisi viestiä ja missä kanavissa, kertoo toimitusjohtaja Juha Rinta-Jouppi.

Rinta-Joupin autoliikkeellä on vankka kokemus markkinoinnista perinteisissä medioissa, kuten sanomalehdissä ja radiossa. Viime vuosina yrityksessä huomattiin kuitenkin tarve myös digitaalisen markkinoinnin osaajille.

Autoliikkeen ja Unfairin yhteistyö alkoi syksyllä 2016 workshopilla, jossa käytiin läpi Rinta-Joupin nykytilannetta ja tulevaisuuden näkymiä. Tavoitteiksi asetettiin Rinta-Joupin näkyvyyden parantaminen ja kohderyhmien tunnistaminen sekä tavoittaminen oikealla ostohetkellä.

Lue lisää

Olemme saaneet Unfairilta käyttöömme sen tyyppistä osaamista, mitä meillä ei ole aikaisemmin ollut, sekä näkemystä ja tietoa päätöksenteon tueksi. Heidän avullaan olemme uineet syvemmälle digimaailmaan ja oppineet käyttämään erilaisia kävijätietoja ja markkinointia laadukkaammin hyödyksi. Unfairin väen kanssa on helppo keskustella.

- Juha Rinta-Jouppi, toimitusjohtaja

HERÄSIKÖ KIINNOSTUKSESI? OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Emme perusta pikasuhteista tai satunnaisista seikkailuista. Suhde toimii, kun kemiat kohtaa ja molemmat tuovat toisistaan parhaat puolet esiin. Ei mekään toki täydellisiä olla - heikkoudet tuppaa puuttumaan.

Kiinnostuitko? Lähetä meille viesti!

Kiitoksia viestistäsi :o)
Hups! Jotain meni pieleen lomakkeen lähetyksessä. Lähetä viestiä unfair@unfair.fi