Siirry sisältöön

J.Rinta-
Jouppi

Rehtiä ja reipasta autokauppaa

J.Rinta-Jouppi Oy on Suomen suurimpiin lukeutuva, liki koko maahan ulottuva autoliikeketju. Liike edustaa lukuisia johtavia automerkkejä ja on tunnettu erittäin laajasta vaihtoautovalikoimastaan. Unfairin kanssa yhteistyö startattiin digitaalisen markkinoinnin kehittämisellä sisältömarkkinoinnin keinoin, minkä jälkeen Unfair on auttanut J. Rinta-Jouppi Oy:tä hakukonemarkkinoinnin tehostamisessa ja digimarkkinoinnin strategian suunnittelussa.

ASIAKAS

PVM

WWW

J. Rinta-Jouppi Oy

11/2016

rintajouppi.fi

”Halusimme löytää kumppanin, joka on digimarkkinoinnin ammattilainen” – J.

Moni uuden auton ostaja etsii yhä useammin unelmiensa menopelin netistä. J. Rinta-Jouppi päätti laittaa digimarkkinointinsa kerralla kuntoon ja pestasi suunnannäyttäjäksi Unfairin.

– Halusimme löytää kumppanin, joka on digimarkkinoinnin ammattilainen. Kaipasimme näkemystä siihen, miten meidän tulisi viestiä ja missä kanavissa, kertoo toimitusjohtaja Juha Rinta-Jouppi.

Rinta-Joupin autoliikkeellä on vankka kokemus markkinoinnista perinteisissä medioissa, kuten sanomalehdissä ja radiossa. Viime vuosina yrityksessä huomattiin kuitenkin tarve myös digitaalisen markkinoinnin osaajille.

Autoliikkeen ja Unfairin yhteistyö alkoi syksyllä 2016 workshopilla, jossa käytiin läpi Rinta-Joupin nykytilannetta ja tulevaisuuden näkymiä. Tavoitteiksi asetettiin Rinta-Joupin näkyvyyden parantaminen ja kohderyhmien tunnistaminen sekä tavoittaminen oikealla ostohetkellä.

– Aluksi laitettiin kuntoon Adwords-tilimme. Google-mainonta on autoalalla nykyään ehdottoman tärkeää. Hakukone on se kanava, josta ihmiset etsivät tietoa, kertoo Seinäjoen Rinta-Joupin myyntijohtaja Markku Ala-Hakuni.

Lue lisää

”Olemme saaneet Unfairilta käyttöömme sen tyyppistä digiosaamista, mitä meillä ei ole aikaisemmin ollut, sekä näkemystä ja tietoa päätöksenteon tueksi. Unfairin väen kanssa on helppo keskustella. Tätä ei voi korostaa liiaksi.”

- Juha Rinta-Jouppi / Toimitusjohtaja, J. Rinta-Jouppi OY

HERÄSIKÖ KIINNOSTUKSESI? OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Emme perusta pikasuhteista tai satunnaisista seikkailuista. Suhde toimii, kun kemiat kohtaa ja molemmat tuovat toisistaan parhaat puolet esiin. Ei mekään toki täydellisiä olla - heikkoudet tuppaa puuttumaan.

Kiinnostuitko? Lähetä meille viesti!

Kiitoksia viestistäsi :o)
Hups! Jotain meni pieleen lomakkeen lähetyksessä. Lähetä viestiä unfair@unfair.fi