Siirry sisältöön

Koskisen

Tinkimätöntä omistautumista puulle

Kansainvälisesti toimiva Koskisen Oy -konserni on puunjalostukseen keskittynyt perheyritys, joka tunnetaan laadukkaista tuotteistaan, hyvästä palvelusta ja omistautumisestaan puulle. Unfairin käsissä Koskisen konsernin verkkosivu-uudistus sujui jouhevasti. Strateginen pohjatyö kiteytti käyttäjien tarpeet ja sivustolle asetetut tavoitteet, joiden myötä syntyi ulkoasustaan ja toiminnallisuudestaan kiitosta kerännyt sivusto.

ASIAKAS

PVM

WWW

Koskisen Oy

05/2016

Koskisen.fi

Puusta pitkälle – Koskisen verkkosivu-uudistuksessa näkyy omistautuminen puulle ja asiakkaille

Kansainvälisesti toimiva Koskisen Oy tunnetaan laadukkaista tuotteistaan, hyvästä palvelusta sekä omistautumisestaan puulle. Puunjalostukseen keskittyvän konsernin verkkosivuston uudistukselta toivottiin helppoa käytettävyyttä sekä visuaalista näyttävyyttä, joka tukee kotimaisen perheyrityksen brändiä ja bisnestä.

– Koko konsernin verkkosivujen uudistusprojekti ei ole aivan pieni pala purtavaksi. Kansainvälisenä toimijana meille on tärkeää, että yhteistyökumppanillamme on riittävästi osaamista ja rahkeita johtaa laajamittaista projektia, kertoo Koskisen markkinointipäällikkö Minna Luomalahti.

Loppukäyttäjät otettiin mukaan heti alkumetreillä.

Projekti käynnistettiin avainhenkilöiden workshopilla sekä perinpohjaisella tutustumisella käyttäjien tarpeisiin ja nykyisen sivuston analytiikkaan. Yhdessä asiakkaan kanssa määriteltiin, miten käyttäjien toivotaan sivustolla liikkuvan ja tekevän, ja mitä sisältöjä heille missäkin vaiheessa ostopolkua tarjotaan.

– Unfairin toteuttama kattava pohjatyö nopeutti ja selkeytti koko prosessia. He haastattelivat henkilökohtaisesti konsernimme avainhenkilöitä ja sidosryhmiä. Lisäksi tietoa kerättiin eri käyttäjäryhmille suunnatuilla nettikyselyillä Suomessa ja ulkomailla.

Tulosten pohjalta esiin nousseet tarpeet ja toiveet priorisoitiin konsernin strategiaan ja liiketoimintatavoitteisiin peilaten. Erityistä huomiota kiinnitettiin sivuston käytettävyyden ja ylläpidon helpottamiseen sekä yhteydenottojen generointiin ja kohdentamiseen tuote- ja markkinakohtaisesti oikeille henkilöille.

Lue lisää

”Unfairilla on kyky kuunnella asiakkaan tarpeita ja päästä nopeasti jyvälle bisneksestä. Konsernimme uudistunut verkkosivusto on saanut ulkoasustaan ja toiminnallisuudestaan paljon positiivista palautetta asiakkailtamme ja myynniltä. Olemme kovin tyytyväisiä lopputulokseen.”

- Minna Luomalahti / Markkinointipäällikkö, Koskisen Oy

HERÄSIKÖ KIINNOSTUKSESI? OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Emme perusta pikasuhteista tai satunnaisista seikkailuista. Suhde toimii, kun kemiat kohtaa ja molemmat tuovat toisistaan parhaat puolet esiin. Ei mekään toki täydellisiä olla - heikkoudet tuppaa puuttumaan.

Kiinnostuitko? Lähetä meille viesti!

Kiitoksia viestistäsi :o)
Hups! Jotain meni pieleen lomakkeen lähetyksessä. Lähetä viestiä unfair@unfair.fi