Siirry sisältöön

Kotipizza
Group Oyj

Pohjoismaiden suurin ravintolaketju

Kotipizza Group Oyj on suomalainen fast casual -ravintolaketjutoimintaan erikoistunut konserni, joka etsii aktiivisesti uusia tapoja tehdä syömisestä kivempaa. Unfairin Bootcampilla Kotipizza Groupin liiketoimintastrategia kirkastettiin yhteen kuvaan yhdessä yössä. Tuloksena on väkevä strategiakuva, joka on helppo jalkauttaa arkeen ja joka tukee koko konsernin tavoitteiden täyttymistä.

ASIAKAS

WWW

Kotipizza Group

kotipizza.fi

Pelkoa, kauhua ja euforiaa – Kotipizza Groupin missio taottiin timantinkirkkaaksi strategiakuvaksi

”Jumalauta sen visualisoinnin on oltava aamulla valmis, jos johtoryhmä ja hallitus silloin kokoontuu hyväksymään kuvan.” – Ja valmista tuli!

Kotipizza Groupin liiketoimintastrategia kirkastettiin ja tarinallistettiin yhteen kuvaan Yhden yön ihme -bootcampilla. Tavoitteena oli löytää uusi tapa viestiä strategiasta niin henkilöstölle, ketjuyrittäjille kuin muille sidosryhmille.

Jos jotain tehdään, se tehdään tunteella. Kotipizza Group Oyj:n toimitusjohtaja Tommi Tervanen on aina ollut mies, jolla on vahva missio.

– Miksi-kysymys on ollut minulle merkittävä niin elämässä kuin yritysjohtamisessa. Vahva WHY virtaa myös Tarun ja Johannan DNA:ssa, mikä sopi hyvin yhteen meidän kanssa. Uskon myös visualisointiin ja olen aina halunnut kertoa strategiamme yhdellä kuvalla, taustoittaa Tervanen Bootcampin lähtökohtia.

Tervaselle missiolähtöinen johtaminen on avainasia myös yrityskulttuurin rakentamisessa.

– Yrityksen arvoja ja strategiaa on turha listata seinätauluun, joka ei ole millään tavalla läsnä arjessa. Yksi kuva on helppo tapa kytkeä strategia jokapäiväiseen tekemiseen ja sitä kautta tukea koko konsernin tavoitteiden täyttymistä.

Lue lisää

Unfairin Strategia-bootcamp auttaa yrityksiä puristamaan yhdessä päivässä yhteen bisneksen ydinarvot ja tulevaisuuden näkymät sekä sitoutumaan niihin. Hyvä fasilitointi jäsensi ajatukset, jotka piirtäjä kokosi taidokkaasti yhdeksi kuvaksi.

- Tommi Tervanen, toimitusjohtaja

HERÄSIKÖ KIINNOSTUKSESI? OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Emme perusta pikasuhteista tai satunnaisista seikkailuista. Suhde toimii, kun kemiat kohtaa ja molemmat tuovat toisistaan parhaat puolet esiin. Ei mekään toki täydellisiä olla - heikkoudet tuppaa puuttumaan.

Kiinnostuitko? Lähetä meille viesti!

Kiitoksia viestistäsi :o)
Hups! Jotain meni pieleen lomakkeen lähetyksessä. Lähetä viestiä unfair@unfair.fi