Siirry sisältöön

Leppäkosken
sähkö

Kestäviä energiaratkaisuja muuttuviin tarpeisiin

Leppäkosken Sähkö -konsernin tarina alkoi vuonna 1919 yhden miehen ideasta valjastaa vellovan kosken energia sähköntuotannon tarpeisiin. Nykypäivänä menestyvä ja arvostettu pirkanmaalainen sähköyhtiö tarjoaa asiakkailleen sähkö-, kaukolämpö- ja maakaasuratkaisuja. Unfairin tekemän verkkosivu-uudistuksen keskeisinä tavoitteina olivat sisältöpolkujen yksinkertaistaminen, myynnin edistäminen sekä visuaalisuuden ja asiakaspalvelun parantaminen. Yhteistyön tuloksena yhtiö sai uudet brändimielikuvaa tukevat sivut, joilta asiakas löytää helposti haluamansa.

ASIAKAS

PVM

WWW

Leppäkosken Sähkö

02/2017

leppakoski.fi

"Kaikki tarvittava on nyt esillä selkeästi" – Unfair toi Leppäkosken Sähkön verkkosivut nykyaikaan

Pian sata vuotta täyttävän pirkanmaalaisen energiayhtiön Leppäkosken Sähkön ja Unfairin tiet kohtasivat loppuvuodesta 2016. Asiakkailleen sähkö-, kaukolämpö- ja maakaasuratkaisuja tarjoava konserni etsi tuolloin kumppania nettisivu-uudistukseen.

– Vanhoilla nettisivuilla kävijäämme kohtasi infotulva. Halusimme tehdä asiakkaan navigoinnin sivuillamme helpoksi, ja toiveena oli myös ulkoasun kasvojenkohotus, Leppäkosken Sähkön viestintäkoordinaattori Essi Keskitalo kertoo.

Tammikuussa yhteistyö käynnistyi Unfairin järjestämällä workshopilla, jossa käytiin läpi Leppäkosken Sähkön lähtötilanne ja konseptoitiin yhdessä tulevien nettisivujen rakennetta. Unfair saa Keskitalolta kiitosta asiakkaan bisneksen ymmärtämisestä.

– Workshop oli todella hyödyllinen. Sähköalasta syntyy helposti monenlaisia mielikuvia, ja siksi oli hyvä käydä Unfairin kanssa läpi perusteellisesti, mitä ylipäätään teemme. Näin olimme kaikki samalla kartalla heti projektin alusta alkaen.

Paras palkinto on palaute asiakkailta

Verkkosivu-uudistuksen keskeisinä tavoitteina olivat sisältöpolkujen yksinkertaistaminen, myynnin edistäminen sekä visuaalisuuden ja asiakaspalvelun parantaminen.

– Olemme olleet tyytyväisiä uusien nettisivujen helppoon käytettävyyteen ja hyvännäköiseen, nykyaikaiseen ilmeeseen, Keskitalo sanoo.

Kiitosta on tullut myös asiakkailta. Uusia nettisivuja kehutaan asiakaslähtöisiksi ja yleisilmettä rauhallisemmaksi kuin ennen. Erään palautteen mukaan sivuilla on ”kaikki tarvittava esillä tarpeeksi selvästi ja yksinkertaisesti”.

Lue lisää

”Ulkoasun uudistuksen lisäksi Unfair järjesti konkreettisesti sisällöt uuteen uskoon. Olin valmistautunut siihen, että teemme itse tämän heille valmiiksi, mutta iloksemme kävikin päinvastoin!”

- Essi Keskitalo / Markkinointikoordinaattori, Leppäkosken Sähkö

HERÄSIKÖ KIINNOSTUKSESI? OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Emme perusta pikasuhteista tai satunnaisista seikkailuista. Suhde toimii, kun kemiat kohtaa ja molemmat tuovat toisistaan parhaat puolet esiin. Ei mekään toki täydellisiä olla - heikkoudet tuppaa puuttumaan.

Kiinnostuitko? Lähetä meille viesti!

Kiitoksia viestistäsi :o)
Hups! Jotain meni pieleen lomakkeen lähetyksessä. Lähetä viestiä unfair@unfair.fi