Siirry sisältöön

Leppäkosken
sähkö

Kestäviä energiaratkaisuja muuttuviin tarpeisiin

Leppäkosken Sähkö -konserni tarjoaa asiakkailleen sähkö-, kaukolämpö- ja maakaasuratkaisuja. Unfair toteuttaman verkkosivu-uudistuksen keskiössä olivat sisältöpolkujen yksinkertaistaminen, asiakkaan itsepalveluasteen lisääminen sekä visuaalisuuden ja asiakaspalvelun parantaminen. Yhteistyön tuloksena yhtiö sai uutta brändimielikuvaa tukevat sivut, joilta asiakas löytää helposti haluamansa.

ASIAKAS

WWW

Leppäkosken Sähkö

leppakoski.fi

"Kaikki tarvittava on nyt esillä selkeästi" – Unfair toi Leppäkosken Sähkön verkkosivut nykyaikaan

Pian sata vuotta täyttävä pirkanmaalaisen energiayhtiön Leppäkosken Sähkön ja Unfairin tiet kohtasivat loppuvuodesta 2016. Asiakkailleen sähkö-, kaukolämpö- ja maakaasuratkaisuja tarjoava konserni etsi tuolloin kumppania verkkosivu-uudistukseen.

– Vanhoilla nettisivuilla kävijäämme kohtasi infotulva. Halusimme tehdä asiakkaan navigoinnin sivuillamme helpoksi, ja toiveena oli myös ulkoasun kasvojenkohotus, Leppäkosken Sähkön viestintäkoordinaattori Essi Keskitalo kertoo.

Uudistus käynnistyi Unfairin järjestämällä workshopilla, jossa analysoitiin Leppäkosken Sähkön lähtötilanne ja konseptoitiin yhdessä asiakkaan kanssa tulevan sivuston sisältöä ja rakennetta. Unfair saa Keskitalolta kiitosta asiakkaan bisneksen ymmärtämisestä.

– Workshop oli todella hyödyllinen. Sähköalasta syntyy helposti monenlaisia mielikuvia, ja siksi oli hyvä käydä Unfairin kanssa läpi perusteellisesti, mitä ylipäätään teemme. Näin olimme kaikki samalla kartalla heti projektin alusta alkaen.

Paras palkinto on hyvä palaute asiakkailta

Uudistuksen keskeisinä tavoitteina olivat sisältöpolkujen yksinkertaistaminen, myynnin edistäminen sekä visuaalisuuden ja asiakaspalvelun parantaminen.

– Olemme olleet tyytyväisiä uusien nettisivujen helppoon käytettävyyteen ja hyvännäköiseen, nykyaikaiseen ilmeeseen, Keskitalo sanoo.

Kiitosta on tullut myös asiakkailta. Uutta sivustoa kehutaan asiakaslähtöiseksi ja yleisilmettä aiempaa selkeämmäksi ja rauhallisemmaksi. ”Kaikki tarvittava esillä tarpeeksi selvästi ja yksinkertaisesti”, kiteyttää eräs sivuston kautta saatu asiakaspalaute.

Lue lisää

Ulkoasun uudistuksen lisäksi Unfair järjesti konkreettisesti sisällöt uuteen uskoon. Olin valmistautunut siihen, että teemme itse tämän heille valmiiksi, mutta iloksemme kävikin päinvastoin!

- Essi Keskitalo. markkinointikoordinaattori

HERÄSIKÖ KIINNOSTUKSESI? OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Emme perusta pikasuhteista tai satunnaisista seikkailuista. Suhde toimii, kun kemiat kohtaa ja molemmat tuovat toisistaan parhaat puolet esiin. Ei mekään toki täydellisiä olla - heikkoudet tuppaa puuttumaan.

Kiinnostuitko? Lähetä meille viesti!

Kiitoksia viestistäsi :o)
Hups! Jotain meni pieleen lomakkeen lähetyksessä. Lähetä viestiä unfair@unfair.fi