Siirry sisältöön

Polar
Partners

Maailman parasta koulutusta kv-markkinoille

Polar Partners on ensimmäinen suomalainen koulutusviennin myynti- ja markkinointiyhtiö, joka vie maailmalle kokonaisia kouluja. Unfairin johdolla tehty strategisen ydinviestin kirkastaminen, tyylikäs brändi-ilme sekä mediaviestintä ovat tuoneet yritykselle näkyvyyttä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

ASIAKAS

WWW

Polar Partners

polarpartners.fi

Koulutusviennin uusi aika – Unfair auttoi Polar Partnersin suuren yleisön tietoisuuteen

Polar Partners on suomalainen koulutusviennin myynti- ja markkinointiyhtiö, joka vie ensimmäisenä Suomessa kokonaisia kouluja maailmalle. Unfair vastaa Polar Partnersin brändi-ilmeestä sekä markkinointimateriaalien suunnittelusta ja mediaviestinnästä.

– Koimme, että markkinointiviestin kiteyttäminen ja visuaalinen puoli on hyvä jättää ihmisille, jotka tekevät sitä työkseen. Unfairilla on taito tehdä hyvännäköisiä ja asiakkaan tyyliin sopivia materiaaleja. Tarun ja Johannan esittämien kysymysten avulla jouduimme sanallistamaan viestimme ymmärrettävään muotoon, Polar Partnersin toimitusjohtaja Maria Haapaniemi kertoo.

Mediauutisointi tuo tunnettuutta

Yhteistyö starttasi workshopilla, jossa hiottiin Polar Partnersin ydinviestiä, kilpailuetuja ja konseptia sekä pohdittiin, mikä arvopohja ja asiat yrityksen asiakkaita yhdistää. Brändi-ilmeen suunnittelun myötä yritys lanseerattiin näkyvästi myös mediassa. Unfair vastasi uutisoinnista ja mediakontakteista sekä opasti Haapaniemeä ja kumppaneita median yhteydenottoja varten.

– Johtavat talouslehdet, kuten Tekniikka&TalousKauppalehti,
Talouselämä ja Aamulehti, kirjoittivat meistä. Unfairin avulla Polar Partners pääsi kerralla suuremman yleisön tietoisuuteen. Mediajulkisuuden kautta tavoitimme kerralla huomattavan määrän potentiaalisia partnereita ja tärkeitä päättäjiä, Haapaniemi kehuu.

 

 

Unfairilta löytyy tarvittavaa ammattitaitoa ja heidän kanssaan on ollut tosi mukava tehdä töitä. Mediauutisoinnin ansiosta tavoitimme kerralla huomattavan määrän potentiaalisia partnereita ja tärkeitä päättäjiä.

- Maria Haapaniemi, toimitusjohtaja

HERÄSIKÖ KIINNOSTUKSESI? OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Emme perusta pikasuhteista tai satunnaisista seikkailuista. Suhde toimii, kun kemiat kohtaa ja molemmat tuovat toisistaan parhaat puolet esiin. Ei mekään toki täydellisiä olla - heikkoudet tuppaa puuttumaan.

Kiinnostuitko? Lähetä meille viesti!

Kiitoksia viestistäsi :o)
Hups! Jotain meni pieleen lomakkeen lähetyksessä. Lähetä viestiä unfair@unfair.fi