Siirry sisältöön

Poplatek

Tähtäimessä paras maksukokemus

Poplatek Oy ja Poplatek Payments Oy ovat suomalaisia maksamisen ratkaisuihin erikoistuneita palvelu- ja ohjelmistoyrityksiä. Yritysten tarjoamat kitkattoman maksamisen palvelut tekevät maksujen vastaanottamisesta helppoa ja turvallista. Poplatekin ja Poplatek Paymentsin brändistrategiat lehahtivat lentoon Unfairin käsissä. Yhteistyö on pitänyt sisällään niin yritysilmeen kuin markkinoinnin ja viestinnän suunnittelua sekä verkkosivuston konseptointia ja visuaalista ja teknistä toteutusta. Uudistunut ilme on jalkautettu yritysten esitteisiin ja markkinointi- ja viestintämateriaaleihin.

ASIAKAS

PVM

WWW

Poplatek

02/2016

poplatek.fi

"Ilman Unfairia emme olisi tällä tasolla" – markkinoinnin ulkoistus boostaa Poplatekin bisnestä

Yhteistyö markkinointitoimiston kanssa antaa organisaation käyttöön monipuolisen ja osaavan markkinointitiimin. Tämä on huomattu myös Unfairin pitkäaikaisella asiakkaalla Poplatekilla, joka on markkinoinnin ulkoistamisen myötä saanut lisää näkyvyyttä ja tuoreita ideoita bisnekseen.

–Unfair on meidän markkinointi- ja viestintäosastomme, toteaa Poplatek Paymentsin toimitusjohtaja Petri Ahti heti kättelyssä. Muutama vuosi sitten maksupäätepalveluihin erikoistunut Poplatek Payments huomasi tarvitsevansa yksittäisten markkinointiprojektien sijaan pidempiaikaista kumppania. – Oli selvää, että yrityksemme dna:ssa ei ole osaamista markkinoinnin tekemiseen tai toisaalta mahdollisuutta oman markkinointiosaston pystyttämiseen, Ahti kuvailee. Sitten löytyi Unfair. Yhteistyön aluksi järjestettiin workshop, jossa käytiin läpi Poplatek Paymentsin nykytilannetta ja tavoitteita.

– Siellä meidän insinöörisieluista kaivettiin se, miltä haluamme näyttää asiakkaan suuntaan ja millainen viestinnän klangi meillä on, Ahti muistelee.

Maksutoimiala on luonteeltaan tiukasti raamitettua ja kynnys tulla alalle on korkea tiukkojen tietoturvavaatimusten vuoksi.

– Tähän seikkaan on hirveän helppo uppoutua ja unohtaa se, että asiakkaan kannalta nämä ovat firmamme sisäisiä asioita. Asiakkaalle merkitykset täytyy etsiä muualta. Nimenomaan tästä Unfair on meitä muistuttanut ja haastanut näin bisnestämme, Ahti kertoo.

Lue lisää

”Unfairilla on kyky tulla sopivalla tavalla osaksi meidän tekemistä. Ilman yhteistyötä heidän kanssaan emme olisi päässeet yrityksenä millään tälle tasolle, jolla olemme nyt. Unfair on meidän markkinointi- ja viestintäosastomme.”

- Petri Ahti / Toimitusjohtaja, Poplatek Payments Oy

HERÄSIKÖ KIINNOSTUKSESI? OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Emme perusta pikasuhteista tai satunnaisista seikkailuista. Suhde toimii, kun kemiat kohtaa ja molemmat tuovat toisistaan parhaat puolet esiin. Ei mekään toki täydellisiä olla - heikkoudet tuppaa puuttumaan.

Kiinnostuitko? Lähetä meille viesti!

Kiitoksia viestistäsi :o)
Hups! Jotain meni pieleen lomakkeen lähetyksessä. Lähetä viestiä unfair@unfair.fi