Siirry sisältöön

Poplatek

Tähtäimessä paras maksukokemus

Poplatek Oy ja Poplatek Payments Oy ovat suomalaisia maksamisen ratkaisuihin erikoistuneita maksupalvelu- ja ohjelmistoyrityksiä. Unfair toimii molempien yritysten strategisena kumppanina ja ulkoistettuna markkinointiosastona.

ASIAKAS

WWW

Poplatek

poplatek.fi

"Ilman Unfairia emme olisi tällä tasolla" – markkinoinnin ulkoistus boostaa Poplatekin bisnestä

–Unfair on meidän markkinointi- ja viestintäosastomme. On selvää, että yrityksemme dna:ssa ei ole osaamista markkinoinnin tekemiseen tai toisaalta mahdollisuutta oman markkinointiosaston pystyttämiseen, toteaa Poplatek Paymentsin toimitusjohtaja Petri Ahti heti kättelyssä.

Maksutoimiala on luonteeltaan tiukasti raamitettua ja kynnys tulla alalle on korkea tiukkojen tietoturvavaatimusten vuoksi.

– Tähän seikkaan on hirveän helppo uppoutua ja unohtaa se, että asiakkaan kannalta nämä ovat firmamme sisäisiä asioita. Asiakkaalle merkitykset täytyy etsiä muualta. Nimenomaan tästä Unfair on meitä muistuttanut ja haastanut näin bisnestämme, Ahti totetaa.

Ulkoistamalla saa yhden työntekijän sijaan kokonaisen markkinointiosaston

Kumppanuuden myötä Poplatek sai oman työntekijän palkkaamisen sijaan käyttöönsä koko Unfairin monipuolisen ja kokeneen tiimin. Vaikka kilometrejä on välissä, modernit työkalut varmistavat sujuvan tiedonkulun ja laadukkaan lopputuloksen.

Unfair käyttää softamaailmasta tuttua sprinttimallia, jossa toimenpiteet priorisoidaan parin viikon sykleissä ja laskutetaan kuukauden lopussa toteutuneen mukaan. Vaikka projektipäällikön tehtävänä on huolehtia, että työt tulee tehtyä ajallaan ja sovitussa budjetissa, koko tiimi on tarvittaessa suoraan yhteydessä asiakkaaseen.

– Unfairilla on kyky tulla sopivalla tavalla osaksi meidän tekemistä ja kaivaa meidän insinöörisieluista se, miltä haluamme näyttää asiakkaan suuntaan ja millainen viestinnän klangi meillä on. Ilman yhteistyötä heidän kanssaan emme olisi päässeet yrityksenä millään tälle tasolle, jolla olemme nyt.

 

Lue lisää

Unfairilla on kyky tulla sopivalla tavalla osaksi meidän tekemistä ja kaivaa meidän insinöörisieluista se, miltä haluamme näyttää asiakkaan suuntaan ja millainen viestinnän klangi meillä on. Ilman yhteistyötä heidän kanssaan emme olisi mitenkään päässeet yrityksenä tälle tasolle, jolla olemme nyt.

- Petri Ahti, toimitusjohtaja

HERÄSIKÖ KIINNOSTUKSESI? OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Emme perusta pikasuhteista tai satunnaisista seikkailuista. Suhde toimii, kun kemiat kohtaa ja molemmat tuovat toisistaan parhaat puolet esiin. Ei mekään toki täydellisiä olla - heikkoudet tuppaa puuttumaan.

Kiinnostuitko? Lähetä meille viesti!

Kiitoksia viestistäsi :o)
Hups! Jotain meni pieleen lomakkeen lähetyksessä. Lähetä viestiä unfair@unfair.fi