Siirry sisältöön

R-kioski

Apua arkeen nopeasti ja mukavasti

R-kioski on kannattava, kauppiasvetoinen kioskiketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä tärkeitä arjen tuotteita ja palveluita aamusta iltaan. R-kioskin strategia heräsi henkiin Unfairin Yhden yön ihme -bootcampilla. Strategiakuva kokoaa yhteen sen, miksi R-kioski on olemassa ja nostaa kauppiaan keskiöön. Samaistumisen tunnetta herättävä kuva on arjen työkalu koko organisaation sisäiseen viestintään.

ASIAKAS

PVM

WWW

R-kioski

10/2016

r-kioski.fi

”Tässä se meidän ärrä on!” R-kioskin strategia kirkastui Unfairin käsissä yhdeksi kuvaksi

Luottamus syntyi heti

Yhteistyö Unfairin kanssa aloitettiin tällä kertaa pohjatyöllä, josta edettiin Yhden yön ihme -bootcampille. Ennakkoon oli sovittu muun muassa kuvaan sopivasta, ärrämäisestä tyylilajista. Rissasen mukaan Bootcampilla päämäärä on alusta asti kirkas.

– Kun tavoite on selkeä, on hyvä ja luottavainen tunne heittäytyä mukaan. Nyt ei tarvinnut missään vaiheessa miettiä, tuleeko hommasta valmista, toteaa Rissanen.

Kokemuksena Unfairin Strategia-bootcamp ylitti Rissasen odotukset. Kriteerit olivat korkealla, eikä viisastelijoita kaivattu. Strategiatyöskentelyssä toimitaan herkällä maaperällä, ja ulkopuolisten kohdalla kemioiden kohtaaminen on aina iso kysymysmerkki.

– Me ei olla kauhean hyviä kuuntelemaan konsultteja tai toisten viisasteluja. Unfairin kanssa kaikki toimi heti kättelyssä. Heillä on miellyttävä, selkeä ja ammattitaitoinen ote asiaan. Heti syntyi luottamus, että näiden ihmisten kanssa on kiva tehdä töitä, he osaavat hommansa ja lopputuloksesta tulee hyvä, kiittää Rissanen.

– Yhteistyö Unfairin kanssa oli antoisaa. Eri konsulttien kanssa työskennellessä on usein hämmästyttänyt, miten kauan pihviin kiinni pääsy kestää. Nyt päästiin tosi nopeasti todella syvälle, mikä teki vaikutuksen. Unfairille ei tarvitse toistaa ja selittää meille itsestään selviä asioita, toteaa R-kioskin viestintäjohtaja Karin Gummerus.

Myös Rissanen antaa Unfairille isot pisteet kyvystä napata kiinni olennaiseen. Toimitusjohtajan mukaan strategiakuvan kokoaminen on Unfairilla selkäytimessä – vahvan näkemyksen kautta kuvasta rakennetaan ehjä kokonaisuus, jossa tarina kulkee loogisesti. Keskustelua ei epäröidä myöskään tarvittaessa haastaa.

– Unfair toimi Bootcampilla ihailtavasti. Taru ja Johanna olivat saman tien kartalla meidän avainasioista, mistä isot pisteet heille! Hämmästyttävää on myös, miten Unfair pystyi rönsyilevästä keskustelusta nappaamaan oikeat asiat. Bootcampilta lähdettäessä tiesimme yksimielisesti, että kuva on nyt valmis ulkoilutettavaksi.

Lue lisää

”Unfairin kanssa kaikki toimi heti kättelyssä. Heillä on miellyttävä, selkeä ja ammattitaitoinen ote asiaan. Heti syntyi luottamus, että näiden ihmisten kanssa on kiva tehdä töitä, he osaavat hommansa ja lopputuloksesta tulee hyvä. Bootcampilta lähdettäessä tiesimme yksimielisesti, että strategiakuva on nyt valmis ulkoilutettavaksi.”

- Teemu Rissanen / Toimitusjohtaja, R-Kioski

HERÄSIKÖ KIINNOSTUKSESI? OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Emme perusta pikasuhteista tai satunnaisista seikkailuista. Suhde toimii, kun kemiat kohtaa ja molemmat tuovat toisistaan parhaat puolet esiin. Ei mekään toki täydellisiä olla - heikkoudet tuppaa puuttumaan.

Kiinnostuitko? Lähetä meille viesti!

Kiitoksia viestistäsi :o)
Hups! Jotain meni pieleen lomakkeen lähetyksessä. Lähetä viestiä unfair@unfair.fi