Projektipäällikkö

Hei sinä kokenut projektipäällikkö ✨ Tule meidän talliin!

”Happy as a Horse”

Unfair on markkinointitoimisto, joka on syntynyt rakkaudesta lajiin – halusta ravistella perinteistä mainosalaa ja tehdä asioita uudella tavalla. Siksi rakennamme yhdessä unelmien markkinointitoimistoa, jossa työntekijät ja asiakkaat voivat hyvin. Meillä pääset metsästämään epäreilua kilpailuetua sekä kehittämään markkinointia ja asiakkuuksia pintaa syvemmältä. Samalla saat työkalupakkiisi rautaisen kattauksen liinin ja strategisen markkinoinnin menetelmiä. Unfairilla neljä asiaa ovat ylitse muiden: asiakkaan tyytyväisyys, tiimin tyytyväisyys, tuloksen teko ja oppimisen jano

🦄 Onko sinulla jo aiempaa kokemusta projektienhallinnasta sekä kykyä johtaa ja inspiroida ihmisiä?

🦄 Oletko kiinnostunut työskentelemään B2B-asiakkaiden ja luovien asiantuntijoiden kanssa?

🦄 Haluaisitko työskennellä tutkitusti Suomen parhaassa työpaikassa?

Haemme nyt ammattitaitoiseen ja mukavaan tiimiimme positiivista, bisneslähtöistä ja ratkaisukeskeistä
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ mahdollistamaan avainasiakkaamme menestystä ja kehittymään kanssamme!

Projektipäällikkönä pääset työskentelemään keskeisessä roolissa avainasiakkaamme tiimissä sekä johtamaan muitakin asiakkuuksia. Uudessa tehtävässäsi jämpti projektinhallinta yhdistyy timanttiseen markkinointiviestinnän osaamiseen. Saat ihmiset sitoutumaan sovittujen tavoitteiden saavuttamiseen ja pidät huolta, että tiimi pystyy työskentelemään mielekkäästi ja tehokkaasti. Ymmärrät B2B-bisnestä ja olet jo hankkinut kannuksesi esimerkiksi markkinointi- tai viestintätoimistossa.

Sytyt siitä, että saat kehittää asiakkuuksia, rakentaa luottamusta ja saavuttaa tuloksia tiiminä. Olet kenties toiminut aiemmin markkinoinnin ja/tai viestinnän asiantuntijatehtävissä, ja kaipaat nyt päästä johtamaan ja kehittämään asiakkuuksia kokonaisvaltaisesti.

Avainasiakkaamme yritys muodostuu useammasta tytäryhtiöstä, joten hahmotat nopeasti laajoja kokonaisuuksia ja hallitset useita projekteja samanaikaisesti. Koska olet jo harjaantunut projektien ja asiakastiimien vetäjä, osaat ratkaista ongelmatilanteita, tehdä itsenäisiä päätöksiä sekä suositella asiakkaan liiketoimintaa tukevia ratkaisuja.

Joukkoomme sopii parhaiten tyyppi, joka ei brassaile alan termeillä vaan ymmärtää aidosti asiakkaidemme liiketoimintaa ja välittää heidän menestymisestään. Kerrot monimutkaisetkin asiat yksinkertaisesti ja nostat tarvittaessa rohkeasti kissan pöydälle. 

 Olet täysiverinen unfairilainen, jos pystyt ottamaan vastaan palautetta ja uskallat sanoa ajatuksesi rohkeasti ääneen. Liinissä markkinoinnissa tärkeintä on kyky oppia ja tehdä nopeita muutoksia, ja sitä odotamme myös sinulta. 

💔 Emme ole hyvä match, jos et ole valmis asettamaan tavoitteita tai kantamaan vastuuta. itsenäisesti. Emme usko tiukkaan hierarkiaan, vaan luotamme siihen, että jokainen asiantuntija osaa ja haluaa johtaa omaa työtään.

Olemme moderni ja joustava yritys, joka rakentaa uudenlaista ja entistä tasapainoisempaa työelämää. Meillä sinua odottavat ammattitaitoiset työkaverit, jotka tekevät työtään tinkimättömästi ja suurella sydämellä. Tallissamme pääset työskentelemään eri toimialojen parissa, kehittämään itseäsi monipuolisesti ja rakentamaan työnkuvaasi haluamaasi suuntaan. Kirsikkana kakussa saat loputtomasti hellyyttä ja rapsutettavaa toimistokoiriltamme. Myös joustava hydridityö on meillä mahdollista.

Olemme tuore Suomen paras työpaikka-voittaja, mikä osoittaa, että meillä viihdytään. Great Place to Workin järjestämässä kisassa 100 % Unfairin työntekijöistä vastasi, että tämä on kokonaisuudessaan hyvä työpaikka. Hae siis meidän porukkaan!

Näin haet: 

Jos mielenkiintosi heräsi, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Unfairista työnantajana sekä työn yksityiskohdista.  

  1. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä cv:si 25.9.2022 mennessä osoitteeseen rekry@unfair.fi. Otsikoi sähköpostisi ”projektipäällikkö”.
  2. Me palaamme asiaan viikon sisällä!
  3. Haastatteluja sovimme jo hakuaikana.
  4. Lopullisen valinnan teemme lokakuun loppuun mennessä.

Lisätietoja paikasta voit kysyä Johannalta ke 14.9. ja ma 19.9. klo 14.00–15.30 (puh. 040 736 6809 / johanna.raiskio@unfair.fi).

p.s. Virittäydy Unfairin tunnelmaan lukemalla tallistamme ja henkilöstöeduistamme lisää.