Siirry sisältöön

Viestintä & PR

“Marketing is no longer about the stuff you make, but about the stories you tell.” – Seth Godin

Huomion herättämiseksi on rohkeasti kerrottava olemassaolostaan. Viestintä ja tarinat ovat yritystäsi kannatteleva voima, joka heijastuu positiivisesti niin markkinointiin, myyntiin kuin maineeseen. Onnistuessaan ne saavat asiakkaat ja henkilöstön rakastumaan yritykseesi ja suosittelemaan sitä onnellisena eteenpäin.

Kiteytämme sen, missä yrityksesi on parempi kuin kilpailijat ja puhuttelemme kohderyhmiä heidän omalla kielellään. Terävöitämme tekstin, sparraamme esiintymisessä ja pitchauksessa sekä huolehdimme aktiivisesta media- ja sidosryhmäviestinnästä.

15 MINUTES OF FAME

Mediauutisoinnilla maailmankartalle

Hyviäkään uutisaiheita on vaikea tunnistaa itse. Mediaviestinnän työpajassa kartoitamme yhdessä yrityksesi potentiaaliset uutiskärjet ja osuvimmat kohdemediat. Lopuksi rakennamme uutisoinnin, laadimme tiedotteet ja kontaktoimme avaintoimittajat puolestasi. Tarvittaessa valmennamme myös avainhenkilöt valmistautumaan haastatteluun ja astumaan median parrasvaloihin.

LET'S TALK ABOUT YOU BABE

Asiakastarinoita eri kanaviin

Jos olet hyvä jossakin, anna jonkun muun kertoa se! Parasta näyttöä yrityksesi osaamisesta on innostava case-kuvaus menestyksekkäästä projektista ja tyytyväisistä asiakkaista. Tehokkainta on tuottaa valokuvat, referenssitarina ja video yhdellä haastattelulla. Julkaisuvalmis materiaali on helposti ja monipuolisesti hyödynnettävissä niin verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa kuin uutiskirjeissä.

PITCHING-PAJA

Työkalut myyntiin ja rahoituksen hakemiseen

Kolkuttaako myynti yhtä mittaa markkinoinnin ovea tehokkaan myyntimateriaalin toivossa? Pitching-valmennuksessa kirkastetaan uuden tuotteen tai palvelun kohderyhmät, ydinviesti, kilpailuedut ja asiakkaalle tarjottava lisäarvo. Tehokkaan työpajan jälkeen pitchit viimeistellään ja visualisoidaan käyttövalmiiksi presentaatioiksi viikon sisällä. Workshop on nopea tapa saada myynti rullaamaan ja laittaa asiakkaan ostohousut vipattamaan.